Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Έρμαιο των κακοποιών η Πεντέλη & με τη δημοτική...βούλα!

του Γ. Στρατηγού
Οι αξιότιμοι κύριοι Πεντελιώτες δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας μήπως ζούνε σε άλλη πόλη; Επειδή ακόμα οι ληστές δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα τους σημαίνει ότι η πόλη δεν κινδυνεύει; Μάλλον για αυτό αποφάσισαν ότι οι Πεντελιώτες δεν χρειάζονται καμία προστασία από την αστυνομία και έτσι δεν ψήφισαν την δημιουργία αστυνομικού τμήματος στο δημοτικό συμβούλιο.
Αν δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας, σας δηλώνω ότι μόνο τον τελευταίο μήνα σε διάστημα δέκα ημερών , ληστές έχουν ανοίξει βράδυ 5 σπίτια την ώρα που οι οικογένειες κοιμόντουσαν.
Δεν σας αγγίζει καθόλου ότι η γειτονιά μας, τα παιδιά μας, οι γονείς μας είναι στο έλεος των κακοποιών;
Δεν μας φτάνουν δηλαδή οι Κούρδοι και κάθε καρυδιάς καρύδι που έχουν μαζευτεί στον καταυλισμό και μας έχουν καταντήσει μειονότητα στη πόλη μας;

Δεν μιλάω βέβαια για τις συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής τους …..από κλίβανο απολύμανσης πρέπει να περνάμε όσοι μένουμε εκεί.
Το υδροκέφαλο κράτος της κομπίνας και της ρεμούλας, μάζεψε όλους τους αστυνομικούς και τους έβαλε στα γραφεία, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να αλωνίζουν ανενόχλητοι.
Και εσείς οι δημοτικοί άρχοντες συμφωνείτε απόλυτα με το Κράτος και μας αφήνετε στη τύχη μας.
Μέσα από τις βιλάρες σας που δεν τολμά να πλησιάσει κανείς, συσκέφτεστε ... και βγάζετε αντιρατσιστικά διαγγέλματα τρομάρα σας !!!
Αν δεν θυμάστε, ΕΜΕΙΣ σας ψηφίσαμε και σας κάναμε ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ , για να είστε ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ, να μας προστατεύετε και να επιλύετε τα προβλήματα μας. Και σύντομα πάλι τις πόρτες μας θα χτυπήσετε για να μαζέψετε ψηφαλάκια. Τότε θα τα πούμε , θα σας υποδεχθούμε με ανοιχτές … παλάμες!!!!!

                                                               Γ. Στρατηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου