Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Εξαιρετικό το αφιέρωμα στον ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο

Βραδιά ποίησης ανακούφησε την καθημερινότητά μας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012.
Με την συνδιοργάνωση του Συλλόγου Πελοποννησίων Δήμου Πεντέλης και του Συλλόγου των απανταχού Νησιωτών «ΠΑΜΙΣΟΣ», έλαβε χώρα στο Πολιτιστικό μας Κέντρο στα Μελίσσια, Αφιέρωμα στον ποιητή Νικηφόρο Βρεττάκο (με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννηση του 1912-1991).
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και προσωπικότητες της Τέχνης και των Γραμμάτων.
Τα έργα του ποιητή μας, έπαιξε στο πιάνο και τραγούδησε ο συνθέτης Παναγιώτης Κωνσταντακόπουλος με τους: Ανδρέα Κουλουμπή και Γιάννη Θωμόπουλο.
Τα ποιήματα απήγγειλε η ηθοποιός Βασιλική Σημαντοπούλου και ως επίσημη καλεσμένη, η γνωστή μας ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη.


«Είναι τιμή μου, ανέφερε ο Δήμαρχος Δημήτριος Στεργίου – Καψάλης, να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που εκπροσωπούν κομμάτι της Ελλάδας που δουλεψε πρωταγωνιστικά για τη λευτεριά μας και ανέδειξαν στο παγκόσμιο στερέωμα μορφές που σήμερα είμαστε εδώ να τιμήσουμε, όπως ο πατριώτης μας Νικηφόρος Βρεττάκος.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου