Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ανέξοδοι λεονταρισμοί Στεργίου ...

Ο κ Στεργίου, αφού χειρίσθηκε βεβιασμένα, με τον πλέον αδέξιο, ατυχή και κινδυνολογικό τρόπο το θέμα των εργαζομένων αορίστου χρόνου στο δήμο Πεντέλης, δημιουργώντας κλίμα πανικού και ανασφάλειας σ’ αυτούς, έφερε το θέμα χθες στο δημοτικό συμβούλιο(και ενώ είχε ήδη δει το φως της δημοσιότητας κοινή ανακοίνωση σύσσωμης της αντιπολίτευσης).
Το έκανε ίσως για να προλάβει και να σπεύσει να δηλώσει ότι δεν θα συμμορφωθεί με τις οδηγίες του υπουργείου, όταν βεβαίως έλθουν...
Ανέξοδη δήλωση παληκαρισμού και λεονταρισμού, όταν γνωρίζει ότι στην εν λόγω διάταξη δεν εμπίπτουν οι υπηρετούντες στο δήμο Πεντέλης
Αρνήθηκε δε πεισματικά την πρόταση του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, η οποία έτυχε ευρύτερης αποδοχής, να συγκροτηθεί διαπαραταξιακή επιτροπή νομικοτεχνικού περιεχομένου για να μελετήσει την εν λόγω διάταξη, στην οποία ρητά φαίνεται ότι δεν εμπίπτουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πεντέλης.
Το επιχείρημα του ότι δεν εκχωρεί αρμοδιοτητές του, φθηνό και χιλιοειπωμένο, δείχνει νοοτροπία ατομικοκεντρικής και προσωποκεντρικής διοίκησης. Την αντιπολίτευση τη θυμάται μόνο εάν και όταν τη χρειάζεται και την θέλει απλώς για νεροκουβαλητή.
Συνοπτικά οι θέσεις της Ανθρώπινης Πολιτείας ,ως διατυπώθηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο της 12ης Νοεμβριου για το παραπανω θέμα έχουν ως ακολούθως:

Ο δήμος μας θα πρέπει να εναρμονίσει την πολιτική του σε όλα τα θέματα , που είναι πολλά και δισεπίλυτα,και προκύπτουν από την πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με τις αποφάσεις του ανώτατου συνδικαλιστικού οργάνου του, της ΚΕΔΕ.
Ειδικά για το δήμο μας σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει θέμα κατάργησης οργανικών θέσεων υπαλλήλων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.
Θα παρακολουθούμε όμως με ευαισθησία και ενδιαφέρον το θέμα, έτοιμοι να προλάβουμε τυχόν μελλοντικές εξελίξεις .
Έχουμε δώσει δείγματα γραφής και αυτό οι εργαζόμενοι το γνωρίζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου