Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Πότε; Ποτέ ΔΕΝ απεργεί το ... Δ. Σ Πεντέλης!

«Εμείς είμαστε Δημοτικοί Σύμβουλοι και όχι συνδικαλιστές»!!!
Σκληρός υπηρέτης του Μνημονίου ο Δήμαρχος κ. Στεργίου και τα μέλη της διοίκησης του, απέρριψαν το αίτημα των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει» Αντώνη Φειδοπιάστη και Κώστα Τζουμάκα, για αναβολή της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που γινόταν την Δευτέρα 19/11/2012.
Την ώρα που η κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου βάζει ταφόπλακα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση μετατρέποντας την ουσιαστικά σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό, την ώρα που απειλούνται με απολύσεις οι εργαζόμενοι των ΟΤΑ και βρίσκονται σε γενική απεργία, την ώρα που οι δημότες καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο, ο Δήμαρχος κ. Στεργίου και η παράταξη του προτίμησαν να συνεχίσουν την συνεδρίαση υπηρετώντας πιστά το μνημόνιο και τις επιταγές του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους αλλά και στους κατοίκους της πόλης.
Μάλιστα, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχωρούσε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών δήλωνε μέσα στο ΔΣ ότι «εμείς είμαστε δημοτικοί σύμβουλοι και όχι συνδικαλιστές» !!!


Αλλά και χθές το πρωί που οι εργαζόμενοι του Δήμου έκαναν κατάληψη του Δημαρχείου διαμαρτυρόμενοι για τα βάναυσα μέτρα, η Διοίκηση όχι μόνο ήταν απούσα αλλά βρισκόταν στα γραφεία της και εργαζόταν κανονικά προσπαθώντας να υλοποιήσει όλα όσα τους επιβάλει το μνημόνιο...
                          Τα σχόλια περιττεύουν...

                                                         Το Γραφείο Τύπου της
                                                           Πεντέλη Εν Δράσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου