Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ- KIDS YOGA στο Κ.Ε.Μ.

To καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του οτι από σήμερα 28 Ιανουαρίου ξεκινάει τη λειτουργία του το τμήμα Θεατρικού παιχνιδιού με στοιχεία kids yoga.
Τα μαθήματα θα γίνονται επί της  οδού  (Ελευθερίου Βενιζέλου 32-34, 1ος όροφος)
κάθε Τρίτη 5:30-6:30 μ.μ.
Στην ομάδα του Θεατρικού Παιχνιδιού χαλαρώνουμε, εκφραζόμαστε, χαιρόμαστε και γελάμε. Μέσα από το παιχνίδι ρόλων, τον αυτοσχεδιασμό, τη παντομίμα και τη δραματοποίηση θα ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τις ικανότητές μας.
Παράλληλα, είναι γνωστά τα οφέλη της εξάσκησης της Yoga τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε τη σωματική μας ευελιξία, να βελτιώσουμε τη στάση του σώματός μας καθώς και να αναπτύξουμε τη δημιουργικότητά μας και τη φαντασία μας μέσα σε ένα πνεύμα ομαδικότητας και αλληλοσεβασμού.

Για περισσότερες πληροφορίες:2110112080, kemelission@yahoo.gr και στη γραμματεία του Εργαστηρίου.
                        ==================================================
To καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων ενημερώνει τους φίλους και τα μέλη του οτι από τις 28/1/2014 και ώρα 6:30 ξεκινάει τη λειτουργία του το τμήμα YOGA ενηλίκων.Το μάθημα της Yoga θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Οι ώρες είναι υπό διαμόρφωση, και θα διαμορφωθούν ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.
Η yoga στοχεύει στην ένωση του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής ώστε να δημιουργήσει ισορροπία, με απώτερο σκοπό μια καλύτερη ποιότητα ζωής.Τα προβλήματα που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής (άγχος, σωματικά μπλοκαρίσματα, μη ευλυγισία του σώματος, μη συγκέντρωση)μπορούν να εξισορροποιηθούν με την yoga.H yoga είναι τρόπος ζωής.
Κάποια από τα πλεονεκτήματα του να κάνει κάποιος yoga είναι: το υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης που προσφέρει, η θεραπευτική επανευθυγράμμιση του σώματος, δυναμώνει την σπονδυλική στήλη κανοντάς την πιο εύκαμπτη, ελαχιστοποιεί τις τοξίνες στο σώμα, αποβάλει την ένταση της καθημερινότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες:2110112080, kemelission@yahoo.gr και στη γραμματεία του Εργαστηρίου.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου