Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Στις 8:30 π.μ η συνεδρίαση της «Οικονοµικής Επιτροπής»

ΤΕΣΣΕΡΑ(4) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της 2ης τακτικής Συνεδρίασης της «Οικονοµικής Επιτροπής», που θα διεξαχθεί στις 8:30 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Καλαμβόκη 2Α Μελίσσια), σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθ. 75 του Ν. 3852/7-6-2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης - Πρόγραµµα Καλλικράτης».
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου του Δήμου Πεντέλης για τη σύνταξη και κατάθεση έφεσηςκατά της υπ’ αριθμ. 534/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήματος Απαλλοτριώσεων) επί αίτησης των Ματθαίου Διδάγγελου και Αναστασίας Βαλσαμάκη κατάτου πρώην Δήμου Μελισσίων, καθώς και για την εκπροσώπηση του Δήμου κατά την συζήτηση της ανωτέρω έφεσης.
2. Αντικατάσταση πληρεξούσιου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιοντου Α΄ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Πινάκιο 30), κατά την συζήτηση τηςαίτησης ακύρωσης του Δήμου Πεντέλης κατά της υπ’ αριθμ. 4068/2010 απόφασης του ΓενικούΓραμματέα Περιφέρειας Αττικής.

3. Eλεγχος υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου Δ΄ τριμήνου οικονομικού έτους 2013και υποβολή έκθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
4. Εγκριση ανατροπών και αντιλογισμών Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης έτους 2013.

                                                          Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου