Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

«H AΡΕΤΟΥΣΑ» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα της

Με πρωτοχρονιάτικα παραδοσιακά τραγούδια από τη χορωδία του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Πεντέλης και χορό,  έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του ο Σύλλογος Κρητών  και φίλων Ν. Πεντέλης  «Αρετούσα», το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Γυμνασίου- Λυκείου Ν. Πεντέλης.
 Κύρια χαρακτηριστικά της πετυχημένης εκδήλωσης, υπήρξαν η μεγάλη μαζικότητα και η ζεστή φιλοξενία που επεφύλαξαν οι Κρήτες στα μέλη και στους φίλους του Συλλόγου.
Φιλόξενοι οικοδεσπότες ο Πρόεδρος κ. Μπουζάκης Χαράλαμπος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αποστολόπουλο Θεόδωρο, Μούστρη Παναγιώτη, Μπούσουλα Αντα, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανθρώπινη Πολιτεία» κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου ...
τους Δημοτικούς  και Τοπικούς Σύμβουλους κ.κ. Καβουρίδη Αντώνη, Κοντουλάκο Λευτέρη, Γκατζόλη Παναγιώτη, Βορέα Σάββα, Γκολετσόπουλο Χρήστο και Τζαμτζή Δημήτρη, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης κ. Γεωργούλη Σταμάτη, εκπρόσωπους  της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σχολείων, πολιτιστικών φορέων της πόλης και δημότες.  
Ο Δήμαρχος Πεντέλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ευχήθηκε στα μέλη του Συλλόγου και στις οικογένειες τους υγεία, ομοψυχία, αλληλεγγύη  και δύναμη στο έργο τους.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου