Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Τελετή Τιμής προς τους Συνταξιοδοτηθέντες Υπαλλήλους του Δήμου

Ο  Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, εξέφρασε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες του στους  εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης.
 Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014,  ο  Δήμαρχος Πεντέλης απένειμε αναμνηστικό έπαινο  σε όλους τους συνταξιοδοτηθέντες εργαζόμενους  του Δήμου,  για την πολυετή προσφορά τους, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία και τη σημαντική συμβολή τους στην λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Πεντέλης.
Παρόντες ήταν η  Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Μούστρης  Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα  και  Μπούρας  Βασίλης,  καθώς και  οι Διευθυντές και εργαζόμενοι του Δήμου. 
Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε  υγεία και δύναμη στη ζωή τους, επισημαίνοντας:
«Σας εκφράζω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την όλη σας τη διαδρομή που είχατε στο Δήμο μας και η εκτίμηση μου ήταν και παραμένει δεδομένη.Στέκομαι στο πλάι σας και με την θεσμική μου ιδιότητα και σαν άνθρωπος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου