Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Η Πρωτοχρονιάτικη πίττα του Εξωραϊστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Πεντέλης

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, ο Εξωραϊστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Πεντέλης, διοργάνωσε εκδήλωση  για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης  Δουκάκος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη και τον ευχαρίστησαν για την ενεργή στήριξη του. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος  έκανε απολογισμό της χρονιάς και παρουσίασε το πρόγραμμα των νέων δράσεων και επιμορφωτικών εκδρομών.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία και προκοπή και υπογράμμισε σημαντική παρουσία του Συλλόγου με την ανάληψη πρωτοβουλιών πολιτιστικού ενδιαφέροντος, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου, για τη στήριξη ευπαθών συνανθρώπων μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπουσίου Ευαγγελία, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία», οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζώης Γιάννης,   Μούστρης Παναγιώτης, Μπούσουλα Αντα, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης  Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας κ. Κοντουλάκος Λευτέρης , φίλη και μέλη του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου