Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Με ευχές Δύναμης & Ελπίδας, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίττας του Δήμου Πεντέλης

Με ευχές για ένα 2014 ελπιδοφόρο για όλους τους Έλληνες, καλωσόρισε ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης  το Νέο Έτος, αμέσως μετά την Δοξολογία που παρακολούθησε συνοδευόμενος από Δημοτικούς Συμβούλους, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
Στην συνέχεια  έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα  και στις τρεις Δημοτικές  Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης, (Mελισσίων -Νέας Πεντέλης-Πεντέλης).
Παρόντες ήταν τα μέλη της Διοίκησης, oι επικεφαλής του δημοτικού Συνδυασμού «Ανθρώπινη Πολιτεία» κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και  «Πεντέλη-Μελίσσια μαζί» κ. Νίκος Τόλιος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι  του Ιερού Κλήρου, φορέων, συλλόγων καθώς και πλήθους πολιτών.
Με τις μελωδικές τους ευχές μας συνόδευσαν και στις τρείς Δημοτικές Κοινότητες, τα μέλη της χορωδίας του  ΚΑΠΗ Μελισσίων «οι Συν-ωδη-πόροι», υπό τη διεύθυνση του κ. Κοκκινάκη και της κας. Μαργαρίτας Κοκκινάκη.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που έγινε στο Δήμο, με το νοικοκύρεμα του Καλλικρατικού  Δήμου Πεντέλης και τη συνένωση των τριών Δήμων. Δεσμεύτηκε ότι η πρόνοια και η κοινωνική πολιτική και αυτή τη χρονιά, και ακόμα πιο δυναμικά, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του. 
Ανέφερε για τη  νέα χρονιά τους  κεντρικούς και κύριους στόχους της Διοίκησης:   
Πρώτον, να στηρίξουμε την Καθαρότητα και τη Διαφάνεια παντού.   
Δεύτερον, να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το δοκιμαζόμενο πολίτη.
Τρίτον, να προχωρήσουμε με ορίζοντα την επόμενη πενταετία με συμμαχία  όλων των υγιών δυνάμεων του Δήμου για το καλό του Δήμου και των κατοίκων του.
Κλείνοντας  την  ομιλία του ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης  έδωσε το μήνυμα:
Όλοι μαζί φεύγουμε μπροστά για την πόλη και τους πολίτες της,μακριά από ίντριγκες, δολοπλοκίες, κόμματα και συμφέρονταμε βάση τον Άνθρωπο που υπηρετούμε. 

                                                            KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου