Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Aλλη μια καταστροφική ιδέα του δημάρχου κ. Στεργίου

        ... έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία
Η παράταξη του ψήφισε στο δημοτικό συμβούλιο την αδειοδότηση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήρια, ψησταριές, κλπ), σε περιοχές αμιγούς κατοικίας.
Η παράλογη αυτή πράξη στερείται ουσιαστικού περιεχομένου, εκτός αν ειδωθεί ως εξόφληση ενός ακόμα  προεκλογικού γραμμάτιου.
Η εφαρμογή μιας τέτοιας απόφασης μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση της φυσιογνωμίας της πόλης και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στον κάθε δημότη που επέλεξε να ζει σε μια ήσυχη περιοχή πληρώνοντας υψηλές αξίες ακινήτων ή καταβάλλοντας υψηλή φορολογία.
Επειδή θεωρούμε:

1) Ότι οι γειτονιές πρέπει να κρατήσουν το χαρακτήρα τους και οι πολίτες το υπάρχον επίπεδο διαβίωσης τους
2) Ότι η απόφαση αυτή θίγει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, που ήδη έχουν πληγεί βαριά από την κρίση και τους επαγγελματίες, καθώς προάγει τον αθέμιτο ανταγωνισμό και το παραεμπόριο.

Ο συνδυασμός Πεντέλη Εν Δράσει και ο επικεφαλής του Αντώνης Φειδοπιάστης μαζί με τους πολίτες,  θα προσφύγουν κατά της απόφασης.
Καλούμε τους δημοτικούς σύμβουλους της διοίκησης στους λίγους μήνες που τους απομένουν να σεβαστούν τη πόλη και να μην φέρουν κανονιστικές αποφάσεις που θα τη βάζουν σε περιπέτειες.

                                                    Το Γραφείο Τύπου της
                                                       Πεντέλη Εν Δράσει
                                            
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου