Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Τα ΚΑΠΗ Μελισσίων έκοψαν την πίττα τους

«Με τη νιότη της ψυχής και την εμπειρία μας, όλοι μαζί προχωράμε  μπροστά και στηρίζουμε τον συνάνθρωπό μας στη δύσκολη περίοδο που περνάμε. Να έχετε μια καλή χρονιά με  υγεία για εσάς και τις οικογένειές  σας», ευχήθηκε  ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, στο προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.
Στην κατάμεστη αίθουσα  των ΚΑΠΗ πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένηεκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας, την Παρασκευή 17Ιανουαρίου 2014 το πρωί. Σε κλίμα φιλικό ο Δήμαρχος Πεντέλης χαιρέτησεκάθε έναν ξεχωριστά  τους ηλικιωμένους, οι οποίοι και του ανταπέδωσαν τις ευχές και δεσμεύτηκε ότι,  ήταν  είναι  και συνεχίζει να είναι  βασικήπροτεραιότητα του η στήριξη του δοκιμαζόμενου συμπολίτη μας.
Στην εκδήλωση, την οποία επιμελήθηκε  η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μελισσίωνκ. Κυβέλου Τίτσα, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος ΠεντέληςΔημήτρης Στεργίου-Καψάλης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίουκ. Μπουσίου Ευαγγελία, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μπούσουλα Αντα και Μπούρας Βασίλης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιαςκαι Αλληλεγγύης κ. Αποστολάκος Δημήτρης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χριστοφιλοπούλου Κατερίνα, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Καμπέρης Νίκος  και η υπεύθυνη αιμοδοσίας κ. Ζώη Αγνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου