Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Οι Δασοπρόσκοποι Πεντέλης έκοψαν την πίττα τους

Στο φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ν. Πεντέλης το μεσημέρι της Κυριακής 12 Ιανουαρίου 2014, συναντήθηκε το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης.
Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο με πολύ μεράκι είχε οργανώσει εκδήλωση με θέμα την Προσφορά του Προσκοπισμού στους Νέους και στην Οικογένεια, παράλληλα με την προβολή  εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ.
Οι Δασοπρόσκοποι υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Θεόδωρο Αποστολόπουλο, Παναγιώτη Μούστρη, Αντα Μπούσουλα, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανθρώπινη Πολιτεία» κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, τους Δημοτικούς  και Τοπικούς Σύμβουλους κ.κ. Αντώνη Καβουρίδη, Παναγιώτη Γκατζόλη, Σάββα Βορέα, Χρήστο Γκολετσόπουλο και ΔημήτρηΤζαμτζή, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θράκης κ. ΣταμάτηΓεωργούλη , εκπρόσωπους  πολιτιστικών φορέων της πόλης, γονείς και φίλους.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης  επεσήμανε ότι: «...το σχήμα που αντιπροσωπεύετε στηρίζει και γαλουχεί προσωπικότητες που τους διακατέχει ο Ελληνοχριστιανικός πολιτισμός. Σας ευχαριστώ γιατί το αίσθημα της αλληλεγγύης που τόσο πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας, εσείς το κάνετε πράξη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου