Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν Υπηρεσίες Ψυχολογίας- Φυσιοθεραπείας από τον Οργανσμό Πρόνοιας Δήμου Πεντέλης

Η στήριξη  του θεσμού της οικογένειας αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους των προγραμμάτων Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου μας, καθώς η οικογενειακή ζωή και η ισορροπία της αποδεικνύεται καθοριστικός παράγοντας για την ποιότητα ζωής και την κοινωνική ευημερία των πολιτών.
Από την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 ειδικοί σύμβουλοι ψυχικής υγείας, σε συνεργασία  με τα ΚΑΠΗ Μελισσίων,  Ν. Πεντέλης και Πεντέλης, παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες τους  στα μέλη των ΚΑΠΗ και στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.Υπεύθυνος του προγράμματος είναι  ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας &     Αλληλεγγύης κ. Αποστολάκος Δημήτρης και οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι κατά Δημοτική Κοινότητα. Το πρόγραμμα θα υλοποιήσουν για :
 Τη  Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων η κ. Βοσνίδου Μαρία, στο ΚΑΠΗ Μελισσίων  κατόπιν ραντεβού και από ώρα  από 07.30 – 15.30 τηλ. Επικοινωνίας  210 8040994
 Για τη Δημοτική  Κοινότητα Ν.Πεντέλης η κ. Σκαμπαρδώνη Αθανασία, στο ΚΑΠΗ Ν. Πεντέλης  κατόπιν ραντεβού  και από ώρα  από 07.30 – 15.30   τηλ. Επικοινωνίας 210 6131690    και
 Για τη Δημοτική Κοινότητα  Πεντέλης η κ. Σκαμπαρδώνη Αθανασία  στο ΚΑΠΗ Πεντέλης,  κατόπιν ραντεβού και από ώρα  07.30 – 15.30, τηλ. Επικοινωνίας  2108044855.                                                                             

                                                                 Ο Πρόεδρος
                                                ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου