Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Δ. Στεργίου: Αναγκαία η διατήρηση λειτουργίας του «Αμαλία Φλέμινγ»

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 το πρωί, πραγματοποιήθηκε  η τελετή  κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας  των εργαζομένων  στο Νοσοκομείο «Α. Φλέμινγκ».
Στην ομιλία τους ο Πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου και η Αναπληρώτρια Διοικήτρια κ. Καραχάλιου - Δρακοπούλου, ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Πεντέλης, για τη συμπαράσταση του στο δίκαιο αγώνα τους για να σωθεί το Νοσοκομείο και την ενημέρωση και  την  κινητοποίηση των πολιτών του Δήμου μας, στους αγώνες για τη σωτηρία του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγ». 
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στην τοποθέτηση του  επανέλαβε την σταθερή του θέση για την αναγκαιότητα διατήρησης της λειτουργίας του «Αμαλία Φλέμινγ» ως Γενικού Νοσοκομείου στα Μελίσσια, με εφημερίες και χωρίς απολύσεις εργαζομένων.
Για αυτή τη θέση ο Δήμαρχος Πεντέλης  αγωνίζεται με τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου και τους κατοίκους των Μελισσίων με συνέπεια. Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει  επικείμενης λύσης, υπογραμμίζοντας ότι διαφαίνεται η σωτηρία του Νοσοκομείου και συνεπώς δεν απειλούνται οι θέσεις απασχόλησης.
Οι εργαζόμενοι χειροκρότησαν με θέρμη τον  Δήμαρχο, ο οποίος στέκεται δίπλα τους  από την πρώτη στιγμή διεκδικώντας  παραμονή του Νοσοκομείου στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου