Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

NAI στις ΜΚΟ, με «πόνο ψυχής» !!!


Αποδεικνύεται ότι δεν "πονάει" μόνο ο GAP για μας. Είναι
"πονόψυχα" όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ! Ή ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ!!!


 Με «πόνο ψυχής» είπε το μεγαλοπρεπές ΝΑΙ  η "Ανθρώπινη Πολιτεία" στην υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Πεντέλης και της Αστικής «Μη Κερδοσκοπικής – Μη Κυβερνητικής» Οργανωσης «Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων» (ΚΕΑΝ), με στόχο την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» για την «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής».
Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο οι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Β. Κωστόπουλος, Γ. Σαφλιάνης και Β. Λάζος(όπως μας πληροφορεί σχετικό Δελτίο Τύπου του Συνδυασμού), τόνισαν ότι την «Ανθρώπινη Πολιτεία» δεν την εκφράζουν τέτοιου είδους πολιτικές απασχόλησης. "Είναι «ασπιρίνες» είπαν,  για την καταπολέμηση της ανεργίας.
Εισάγουν την έννοια του «απασχολίσιμου» σε αντίθεση με την έννοια του απασχολούμενου που μπορεί να βρει εφαρμογή μέσα από την ανάπτυξη και την δημιουργία υποδομών που δημιουργούν συνεχή απασχόληση.Όμως δε δικαιούμαστε ως Συνδυασμός, διευκρίνισαν, να πούμε όχι στην "απασχόληση" έστω και για πέντε μήνες, έστω και με τον εξευτελιστικό μισθό των 630 ευρώ μικτά σε 160 άνεργους συμπολίτες μας που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα.
 Υπάρχει κόσμος που θα λύσει προσωρινά κάποια άμεσα και οξυμένα προβλήματά του. Ίσως αποκτήσει και κάποια εμπειρία. Και σε τελευταία ανάλυση καλύτερα να επιδοτείται η εργασία πάρα η ανεργία. Για αυτό με «πόνο ψυχής»(!!!) για το σημείο που έφτασε η οικονομία της χώρας μας λέμε ναι στην πρόταση. Ελπίζουμε κάποιο συμπολίτες μας και με αυτά τα «ψιχία» θα κερδίσουν χρόνο και θα αποκτήσουν εμπειρία για κάτι καλύτερο που το δικαιούνται"
Η  εισήγηση της πλειοψηφίας έτυχε στήριξης εκτός από την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και από τον Μανώλη Γραφάκο(Η ΠΕΝΤΕΛΗ στο ΥΨΟΣ της).
ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΑΝ
Σταύρος Μηλιώνης - Πρόεδρος - smilionis@kean.gr
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπαιδεύτηκε στο Training Institute του Μονάχου στις Τηλεπικοινωνίες & μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
Εργάστηκε στη SIEMENS στο DIP σαν Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών (Software Engineer) και αργότερα στη ίδια εταιρεία σαν Account manager στις πωλήσεις Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
Από το 2002 εργάζεται για την OTEGLOBE στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων και από το 2004 στον ΟΤΕ σαν Key Account Manager στη Γενική Διεύθυνση Εγχώριων Παρόχων.
Σήμερα είναι Υπεύθυνος Δημοσίου τομέα και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ΟΤΕGLOBE.
Από τον Μάιο του 2011 είναι Πρόεδρος του Οργανισμού Δίοικησης και Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης"
Κοινωνική Δράση
- Γεν.Γραμματέας Δ.Σ. της ΕΕΤΕ-ΟΤΕ( 2010-τώρα)
- Mέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.ΣΤΑ.ΜΕ (2008-2010)
- Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα(!!!)
- Μέλος του Δ.Σ. του ΔΕΡΑ( ΑΘΗΝΑ 984)( 2007-2010)
- Μέλος του Δ.Σ. του Ourpark και
το 2006 ήταν υπψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό
του Κώστα Σκανδαλίδη ''Η Αθήνα Αλλά-Ζει''.
Mανταλένα Καϊλή - Αντιπρόεδρος - mkaili@kean.gr
Mιχάλης Παπαγεωργίου - Γραμματέας - mpapageorgiou@kean.gr
Kώστας Καραίσκος - Αναπληρωτής Γραμματέας karaiskos@in.gr
Βασιλική Μπελλιά - Γραμματέας Οικονομικών - vbellia@kean.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου