Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Αγνοήθηκε η Ένωση Γονέων Μελισσίων !

                              Να αποκατασταθεί η νομιμότητα
              στη συγκρότηση της Σχολικής Επιτροπής
Σκληρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο συγκρότησε τις Σχολ. Επιτροπές η Διοίκηση του Δήμου, ασκεί με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Συνδυασμός του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου "ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ".
"Ενώ ο νόμος και οι εγκύκλιοι, οπως επισημαίνει, ορίζουν ότι ως μέλη της Σχολ. Επιτροπής ορίζονται δυο εκ των πέντε (5) αρχαιοτέρων Διευθυντών, η διοίκηση ερμηνεύοντας κατα το δοκουν, το Νόμο και τις εγκυκλίους, όρισε έναν (1) (μία διευθύντρια )και όχι την αρχαιότερη αν και είχε και τα περισσότερα τυπικά προσόντα. Παρ΄ ότι επίσης ο νόμος προβλέπει ότι ορίζεται ως μέλος εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων η Διοίκηση του Δήμου εντελώς αδικαιολόγητα,  αγνόησε την Ένωση Γονέων Μελισσίων και δεν όρισε μέλος απ’ αυτήν.
Να επανορθώσει το γρηγορότερο !!!



Ο συνδυασμός μας τοποθετήθηκε, με τους εκπροσώπους μας, στην πρώτη συνεδρίαση της Σχολ Επιτροπής επισημαίνοντας την παρατυπία και την παρανομία της συγκρότησης.
Ο πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής διέκοψε, όπως ήταν φυσικό, τη συνεδρίαση υποσχόμενος να επαναφέρει το θέμα στο Δ.Σ. για την ορθή συγκρότηση. Αυτό δεν έγινε και η Σχ. Επιτροπή της πρωτ. Εκπ/σης εξακολουθεί να συγκροτείται χωρίς τον εκπρόσωπο της Ένωσης Γονέων μολονότι η Ένωση το κατάγγειλε με κάθε μέσο.
Αναγνωρίζοντας το δίκαιο της Ένωσης Γονέων και θεωρώντας ότι παρατύπως ο Δήμος στερεί την εκπροσώπηση της στη Σχολ Επιτροπή καλούμε τη Διοίκηση να επανορθώσει το γρηγορότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου