Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Πλατεία για ... στάθμευση

Τη δημιουργία δημοτικού χώρου στάθμευσης της έκτασης που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Αγίας Μαρίνας (πλατεία Πόγκα), ζητά με επιστολή που απέστειλε στον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»:
"Αξιότιμε Κύριε Δήμαρχε, Έχουμε την τιμή να σας υποβάλουμε συνημμένως το με αρ. 957/10-1-2008 έγγραφο του Δήμου Μελισσίων όσον αφορά την δημιουργία Δημοτικού χώρου στάθμευσης της έκτασης που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Αγίας Μαρίνας (πλατεία Πόγκα). Στο συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρεται ότι εκδικάστηκε τον Μάρτιο του 2008 η υπόθεση για τον καθορισμό τιμής μονάδας για την συγκεκριμένη έκταση και ότι θα προβεί άμεσα η τότε δημοτική αρχή στην κατασκευή του έργου.
Επειδή βρισκόμαστε στο 2011 και το έργο δεν έχει κατασκευαστεί μια και η πραγματοποίησή του θα βελτίωνε το κυκλοφοριακό πρόβλημα καθώς και την στάθμευση των αυτοκινήτων υποβάλουμε τον εύλογο προβληματισμό μας πως ενώ έλαβε επί δημαρχίας Μητρόπουλου δάνειο 1,2 εκ. και οι διαθέσιμοι πόροι δεσμεύθηκαν για τον σκοπό αυτό, γιατί δεν έχει προχωρήσει καμμία διαδικασία υλοποίησης του έργου.
Κατόπιν αυτού επειδή πιστεύουμε, ότι τα φυσικά πρόσωπα αλλά και οι φορείς, που πονούν τον τόπο που ζουν, που έχουν το σπίτι που διαμένουν, που πληρώνουν τις οικονομικές υποχρεώσεις όχι μόνον στο Κράτος αλλά και στο Δήμο, αλλά και επειδή πιστεύουμε ότι για να έλθει ένα σωστό αποτέλεσμα ως υπεύθυνος και ενεργός πολίτης και Φορέας που εκπροσωπούμε, ανεξάρτητα εάν δεν είμαστε σε κάποια Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, πρέπει να συμβάλουμε αποτελεσματικά με τις οποιεσδήποτε παρατηρήσεις, υποδείξεις και προτάσεις-θέσεις προς την παρούσα Δημοτική Αρχή εκφράζουμε με σεβασμό την ερώτησή μας, εάν είναι μέσα στους άμεσους στόχους της η απαλλοτρίωση της συγκεκριμένης έκτασης προκειμένου να δημιουργηθεί το υπόγειο γκαράζ ανακουφίζοντας έτσι, το σοβαρό και έντονο πρόβλημα που υπάρχει κατά την γνώμη μας στα Μελίσσια.
Ο Φορέας μας τείνει στην Δημοτική Αρχή χέρι συνεργασίας. Στην πρόσφατη εκδήλωση, νοιώσαμε ιδιαίτερη τιμή για την παρουσία της δικής Σας, όσον και των τριών δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων τους στοιχείο που μαρτυρεί και αποδεικνύει ότι μας εκτιμάτε, όπως συνέβη και από τον κόσμο που μας αγκαλιάζει στις εκδηλώσεις και τους αρκετούς πολιτικούς, κοινωνικούς παράγοντες που παραβρίσκονται σε κάθε εκδήλωσή μας.
Πιστεύουμε ότι το αυξημένο ενδιαφέρον και η υπευθυνότητα που εμφορείσθε για το περιβάλλον υπό την ευρεία έννοια της λέξης, που είναι εξάλλου καταστατικός στόχος του Συλλόγου μας, θα αποτελέσει την αιτία και την αφορμή να εξετάσετε με την δέουσα προσοχή το αίτημά μας και μας απαντήσετε ανάλογα.
Δεχθείτε τον δέοντα σεβασμό και εκτίμηση.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Αϊβαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου