Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Kαμίνη "ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ" !!!

Κυβερνητική γαστριμαργία με ... "πόνο ψυχής"!
Γνωστοί άνδρες της πολιτικής σκηνής μεταξύ των οποίων ο πρώην και ο νυν υπ. Εσωτερικών κ.κ. Γιάννης Ραγκούσης & Χάρης Καστανίδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης  και αρκετοί Περιφερειάρχες με πρώτο και "καλύτερο" τον Αττικής  Γιάννη Σγουρό, εθεάθησαν σύμφωνα με το www.zougla.gr, το βράδυ της Τετάρτης σε  φημισμένο εστιατόριο - μεζεδοπωλείο στην Πεντέλη.
Η κυβερνητική αντροπαρέα, απήλαυσε εκλεκτά θαλασσινά εδέσματα όπως γαριδούλες, καλαμαράκια, άφθονα ψάρια μαζί με νοστιμότατες σαλατούλες και πλήθος ορεκτικών τα οποία συνοδεύονταν με εξαιρετικό και κατάλληλο για την περίσταση οίνο, προφανώς για να "ευφρανθεί" η καρδία τους με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που σημειώνουν στον "ανένδοτο" αγώνα τους να μην χρεωκοπήσει η Ελλάς αλλά και για τον σοσιαλιστικό "χημικό" κατευνασμό όλων όσοι αντιδρούν με την "σωτηρία" της χώρας...
Το παραπολιτικό της "Ζούγκλας" πάντως ήταν ελλιπές. ΔΕΝ ανέφερε εάν το δείπνο έγινε ή δεν εγινε υπό την "υψηλή προστασία" των αγαπημένων "παιδιών" της ΕΛ.ΑΣ  του Παπουτσή, που είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται αυτην την εποχή με σθένος την "σύγχρονη"κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ούτε εάν κάποιος εκ των θαμώνων επιχείρησε να εφορμήσει στις πιατέλες των Φίλων του Μνημονίου και του Μεσοπροθέσμου Προγράμματος.
Ουδείς διέκοψε ή τόλμησε να ταράξει το γαστριμαργικό τελετουργικό! Με "πόνο ψυχής" τα Πράσινα "Αρπακτικά" ξεκοκκάλισαν ότι έβρισκαν μπροστά τους, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η απόλαυσή τους μεγενθύνεται με γεωμετρική πρόδο, όταν επιδεινώνεται το βιοτικό επίπεδο του λαού!!!
Προς στιγμήν μόνο - σύμφωνα με φήμες κάποιων κακοπροαίρετων - κόπηκε η όρεξη  του Περιφερειάρχη του "ντοπαρισμένου" ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ  Γιάννη Σγουρού και του Συνηγόρου του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ Γιώργο Καμίνη, εξ αιτίας της συζήτησης που εκτυλίχθηκε για το θέμα των αντίσκηνων που εξακολουθούν (παρά τον Χημικό Πόλεμο), να παραμένουν στο Σύνταγμα ! 
Το πρόβλημά τους, διαρρέουν οι ίδιες πηγές, δεν ήταν αυτή καθαυτή η αντίδραση των αγανακτισμένων(για λόγους ελευθερίας έκφρασης), αλλά λόγοι "αισθητικής" αφού η  πλατεία ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να έχει αυτήν την εικόνα, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου !
ΥΓ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:
Για την αύξηση των τουριστών στην Αθήνα προτείνω στους δύο άνδρες να διοργανώνουν καθημερινά ένα ωριαίο σόου με τίτλο "ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΠΑΝΤΟΥ", στο οποίο τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ  (με την αγαστή  συνεργασία της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"), θα εκτοξεύουν "gay χημικά" σε όλους όσοι αμφισβητούν την ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου