Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΚΔΑΠ Δήμου Πεντέλης: Φιλοξενήθηκαν ήδη 350 μικροί μαθητές!

Τους 350 αγγίζουν οι μικροί μαθητές που μέχρι στιγμής φιλοξενήθηκαν και απασχολήθηκαν ευχάριστα, μέσω του προγράμματος καλοκαιρινής Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, το οποίο σύμφωνα με τον "Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης",  πραγματοποιείται με επιτυχία.
Το πρόγραμμα που θα συνεχισθεί μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (έως 29 Ιουλίου), υλοποιείται στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών και εκπαιδευτών.
Όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους για το χρονικό διάστημα που ακολουθεί ή επιθυμούν να παρατείνουν την υπάρχουσα συμμετοχή των παιδιών τους, μπορούν να επικοινωνούν με τον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης
 (αρμόδιοι κ.κ. Νικ. Τσαντουλής & Ευφρ. Ζεϊμπέκη  τηλ. 210 8032 722).
Υπενθυμίζουμε μερικά χρήσιμα στοιχεία του προγράμματος:



1. Το πρόγραμμα λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή από 07.30 έως 16.00. Η πρωινή προσέλευση των παιδιών είναι ελεύθερη από 07.00 έως 08.45. Η αποχώρηση θα είναι ελεύθερη από 14.00 έως 16.00
2. Οι χώροι δράσης είναι το 3ο - 5ο Δημοτικό σχολείο, το κλειστό γυμναστήριο, το κολυμβητήριο και το γήπεδο ποδοσφαίρου

3. Οι δραστηριότητες που προσφέρονται είναι: Μουσικοκινητική Αγωγή, Θεατρικό παιχνίδι, Μυθοπλασία, Κατασκευές, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Εκπαιδευτικές Παραστάσεις (Καραγκιόζη, Μαριονέτες, Ντοκιμαντέρ , κλπ), Σκάκι, Πολεμικές Τέχνες (Καράτε κλπ) και παιδαγωγικά παιχνίδια.
4. Στα παιδιά προσφέρεται ελαφρύ φαγητό και χυμός.
                           
                                    Εκ της Διευθύνσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου