Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

«Xάλασε τους το παιχνίδι, ψήφισε ανεξάρτητα»

ΝΙΚΟΣ ΤΟΛΙΟΣ:
«Aριστερό άλλοθι» του Γραφάκου ο Τ. Καρατζής!!!
Με το σύνθημα «χάλασε τους το παιχνίδι, ψήφισε ανεξάρτητα», ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ», ΝΙΚΟΣ ΤΟΛΙΟΣ, κάλεσε όλους τους δημότες του νέου Καλλικρατικού δήμου Πεντέλης, να ψηφίσουν ανεξάρτητα και χωρίς να πέσουν στην παγίδα του κομματισμού.
«Από το 1994 με την κάθοδο μας στις δημοτικές εκλογές, δώσαμε το στίγμα του ανεξάρτητου συνδυασμού, το οποίο τηρούμε μέχρι και σήμερα. Αντιθέτως αρκετοί συνδυασμοί αποκρύπτοντας τις μέχρι χθες κομματικές τους εξαρτήσεις, εμφανίζονται σήμερα ως δήθεν ανεξάρτητοι, επιχειρώντας για άλλη μια φορά να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα » τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Τόλιος.
Παρουσία δεκάδων φίλων και δημοτών της Νέας Πεντέλης, της Πεντέλης και των Μελισσίων, ο Νίκος Τόλιος, στην συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο συνδυασμός του «Μελίσσια Πεντέλη μαζί», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Λυκείου Νέας Πεντέλης, αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους που έχει βάλει ο ανεξάρτητος συνδυασμός ασκώντας ταυτόχρονα έντονη κριτική και στους συνυποψηφίους του δημάρχους.
Αναφερόμενος στον κ. Στεργίου Καψάλη, τον επέκρινε για διοικητική ανεπάρκεια, καθώς στα οικονομικά του δήμου Πεντέλης δεν υπάρχει σαφή εικόνα, αφού μέχρι πριν μερικές ημέρες δεν είχαν καν ψηφιστεί οι ισολογισμοί της τελευταίας πενταετίας και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν ένας δήμος να λειτουργεί και να προγραμματίζει χωρίς να έχει την εικόνα των οικονομικών δυνατοτήτων του.
Σε ότι αφορά την δήθεν ανεξάρτητη παρουσία του κ. Στεργίου Καψάλη, στο δήμο Πεντέλης, ο κ. Τόλιος υπενθύμισε ότι σε όλες τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, επεδίωξε και έλαβε κομματικό χρίσμα και στήριξη διαφόρων κομμάτων.
Παράλληλα ο κ. Τόλιος επέρριψε τεράστιες ευθύνες στον κ. Στεργίου Καψάλη, για την εικόνα του σεληνιακού τοπίου που εμφανίζει ο ορεινός όγκος της Πεντέλης.
Μιλώντας για τον νυν δήμαρχο Μελισσίων κ. Γραφάκο, ο επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Μελίσσια Πεντέλη Μαζί», τόνισε την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έφερε ο νυν δήμαρχος τα Μελίσσια, καυτηριάζοντας ταυτόχρονα την έλλειψη κάθε σεβασμού προς τους θεσμούς και της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.
Για τον κ. Παπακωνσταντίνου ανέφερε ότι δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ως μείζων αντιπολίτευση, αφήνοντας ουσιαστικά την διοίκηση ανεξέλεγκτη.
Τα βέλη του ο κ. Τόλιος τα έστρεψε και στον Αντώνη Φειδοπιάστη επικεφαλή του συνδυασμού «Πεντέλη εν δράσει», τον οποίο αποκάλεσε «δεκανίκι» της διοίκησης του Μ. Γραφάκου.
«Ας μας πουν οι δύο νυν δημοτικοί σύμβουλοι του Μ. Γραφάκου και ταυτόχρονα υποψήφιοι με τον κ. Φειδοπιάστη, τελικά τι πρεσβεύουν και ποιον συνδυασμό εκπροσωπούν στο δημοτικό συμβούλιο και έξω στον κόσμο;»
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι πέραν της προγραμματικής και εκλογικής κριτικής που άσκησε ο κ. Τόλιος «ευχαρίστησε» τον κ. Αντώνη Φειδοπιάστη και τον συνδυασμό του, οι οποίοι σαν οικοδεσπότες στης Νέα Πεντέλης παρέδωσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου μέσα σε ένα βουνό σκουπιδιών, στερώντας και τα τεχνικά μέσα (μικρόφωνο, αναλόγιο, φωτισμό) για την προγραμματισμένη ομιλία του συνδυασμού «Μελίσσια Πεντέλη Μαζί», παρά τα αντίθετα συμφωνηθέντα στην διαπαραταξιακή επιτροπή.
Τέλος για τον κ. Καρατζή ο κ. Τόλιος τόνισε ότι αποτελεί το «αριστερό άλλοθι» του δημάρχου Μελισσίων, του οποίου υπήρξε άριστος συνεργάτης την τελευταία διετία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου