Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αντώνης Φειδοπιάστης:Τέρμα στην κοροϊδία των εργαζομένων

Επί 8 μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΚΕΚΑ). Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα εντάλματα για τις πληρωμές τους έχουν «κολλήσει» στον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Μόλις πριν 2 ημέρες, η Διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, σε επίσημη συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους, «τους συνέστησε να προβούν σε επίσχεση εργασίας και σε αγωγή προκειμένου να κατοχυρωθούν τα δεδουλευμένα τους».
Ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης της κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει», που προσφάτως είχε συναντηθεί και συζητήσει με τους εργαζομένους για το πρόβλημα αυτό, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τα οικονομικά του Δήμου Μελισσίων είναι σε τόσο άσχημη κατάσταση, που ακόμη και αν εγκριθούν τελικά τα εντάλματα, το Ταμείο του Δήμου δεν θα είναι σε θέση να τα καταβάλει! Κοινώς, οι μισθοδοσίες των υπαλλήλων, ακόμη και αν εγκριθούν, δεν υπάρχουν! 

Η μικροπαραταξιακή λογική της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και η κακή οικονομική διαχείριση της Δημοτικής Αρχής έχουν ως αποτέλεσμα την αδυναμία καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Το να τους στέλνει τώρα στα δικαστήρια, όχι απλώς δεν είναι λύση, αλλά συνιστά, τουλάχιστον, κοροϊδία και εμπαιγμό στην πλάτη των εργαζομένων.
Καλούμε τον Δήμαρχο κ. Γραφάκο να απαντήσει αν όντως έχει τα χρήματα για τους μισθούς και να σταματήσει το “κρυφτούλι”».
http://www.mypenteli.gr/css/default/templates/art/article.php?lng=1&cat=56&doc=50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου