Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Δ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ:"το Αύριο βρίσκεται στα δικά μας χέρια"!

Με πρωτοβουλία των υποψηφίων γυναικών δημοτικών συμβούλων της Νέας Πεντέλης και Πεντέλης, την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ, οι αίθουσες του κέντρου «Τέλης» καθώς και ο προαύλιος χώρος είχαν πλημμυρίσει από γυναίκες που διεκδικούν, αγωνίζονται για τον Νέο Δήμο Πεντέλης και για το μέλλον των παιδιών τους και ζήτησαν από τον Δήμαρχο τους Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη να πρωτοστατήσει στον αγώνα τους και να αναλάβει την διαχείριση του Καλλικράτειου Δήμου Πεντέλης.
Νεαρά κορίτσια, μάνες και γιαγιάδες υποδέχθηκαν ,καταχειροκρότησαν τον Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη , η συγκίνηση πλημμύρισε τα μάτια του και η πάντοτε βροντερή φωνή του λύγισε όταν αντίκρισε την μάνα του, την γυναίκα του, την κόρη του, την αδερφή του και όλες τις μάνες και θυγατέρες να είναι μαζί , μια γροθιά, μια μεγάλη αγκαλιά, να του εναποθέτουν το μέλλον, την χαμένη ελπίδα τους και την προσδοκία τους για ένα καλύτερο αύριο.


« Ευχαριστώ πολύ όλες σας για την παρουσία σας εδώ, που μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω τον αγώνα μου. Σας χρειάζομαι δίπλα μου. Σας αγαπώ και σας σέβομαι γιατί είστε τα πολυτιμότερα και ομορφότερα πλάσματα στην γή. …….
Και κατέληξε.. « το Αύριο βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ενωμένοι, θα το κερδίσουμε».
Οι γυναίκες για μια ακόμη φορά απέδειξαν ότι όταν θέλουν μπορούν. Οι Αθηναίες και οι Σπαρτιάτισσες αποφάσισαν να σταματήσουν τον Πελοποννησιακό Πόλεμο όπως αφηγείται ο Αριστοφάνης. Οι γυναίκες στον νέο δήμο Πεντέλης διαγράφουν το παρελθόν, την μιζέρια την κακοδιαχείριση και σχεδιάζουν με Αρχές, Αξίες και Διαφάνεια το μέλλον με τον δήμαρχο τους Δημήτρη Στεργίου –Καψάλη.
                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου