Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

                             ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΤΖΗΣ:
          Τρέμουν την λαϊκή οργή που ξεχειλίζει!!!
Να ψηφίσουν τους υποψήφιους με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ για τους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας, κάλεσε τους πολίτες ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ Τάσος Καρατζής, στη συγκέντρωση της παράταξής του που έγινε το βραδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου της Νέας Πεντέλης. 
 "Η αποχή, υπογράμμισε, δεν είναι λύση. Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση εναντίον των "δήθεν ανεξάρτητων" υποψηφίων Δημάρχων(Μ. Γραφάκου,Δ. Στεργίου-Καψάλη, Αντ. Φειδοπιάστη & Νίκου Τόλιου), λέγοντας χαρακτηριστικά: " Υποψήφιοι με γνωστό πολιτικό παρελθόν και κομματική ένταξη ξαφνικά πέταξαν τις κομματικές τους ταυτότητες και φόρεσαν την προβιά του ανεξάρτητου , ακομμάτιστου και αυτοδιοικητικου παράγοντα...Όλοι τους όμως είναι πολιτικοί υποκριτές, Ξέρουν πολύ καλά ότι κρύβουν την αλήθεια, προκειμένου να υφαρπάξουν ψήφους. Όσοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να ασκήσουν πολιτική στην Τοπική Διοίκηση με μοναδικό κριτήριο το δικό τους «πιστεύω», με μοναδικό κριτήριο την «ανεξαρτησία» τους από κόμματα, στην καλύτερη περίπτωση, υποτιμούν ότι την άλλη μέρα των εκλογών θα έχουν δύο επιλογές: `Η θα πειθαρχήσουν και θα εφαρμόσουν αντιλαϊκή πολιτική τοπικά, ή θα αντισταθούν, θα καλέσουν το λαό και θα στηρίξουν τα λαϊκά αιτήματα, σε αντίθεση τόσο με τη ΝΔ όσο και με το ΠΑΣΟΚ. Ουδέτερη τοπική πολιτική, όπως ουδέτερη γενικά πολιτική, δεν υπάρχει...Η μέχρι σήμερα πορεία και διαδρομή τους είναι αδιάψευστη απόδειξη, αφού όλοι τους έχουν περάσει από θέσεις διοίκησης".
Ο κ. Καρατζής τόνισε επίσης την ανάγκη η ψήφος των πολιτών στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου να γίνει ένα «μεγαλόστομο όχι» στην πολιτική του μνημονίου και του «Καλλικράτη».
"Οι εκλογές στις 7 Νοέμβρη, είπε, θα αποτελέσουν «βαρόμετρο» για αυτή την πολιτική. Ο λαός μπορεί και πρέπει να αξιοποιήσει την ψήφο του για να αποτρέψει τέτοια μέτρα, που θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές. Οι εργαζόμενοι πρέπει να σκεφτούν την πολιτική του μνημονίου που συνυπέγραψαν κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ, τη Διοικητική Μεταρρύθμιση με τον «Καλλικράτη» και τα υπόλοιπα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούνται. Όλα αυτά θα χειροτερέψουν τη ζωή μας. Κανείς δεν πρέπει να πιστέψει τις νέες κοροϊδίες για την ευημερία που θα έρθει σε 10-20 χρόνια, όπως λένε.
Σχεδιάζονται μεγαλύτερες περικοπές μισθών και συντάξεων, ενώ η αποφασισμένη κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων, αν εφαρμοστεί στην πράξη, αφήνει ανυπεράσπιστο κάθε εργαζόμενο.
Ήδη περικόπηκαν χορηγούμενα φάρμακα και εξετάσεις και μάλιστα προληπτικές από τα Ταμεία Υγείας π.χ. ΤΕΣΤ ΠΑΠ, μαστογραφία. Ήδη ανακοινώθηκε το κλείσιμο του νοσοκομείου ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1ο ΙΚΑ , από τον Διοικητή του ταμείου".
Κλείνοντας υποστήριξε ότι οι εργαζόμενοι μπροστά στην κάλπη πρέπει να υπολογίσουν ποιον θα έχουν απέναντί τους την επομένη των εκλογών:" Εάν δεν κάνουν το βήμα, σημείωσε, θα έχουν μπροστά τους Τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ – ΔΝΤ . Για αυτό πρέπει
να στηρίξουν δυναμικά με τη ψήφο τους τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ παντού, σε Δήμους και περιφέρειες. Γιατί είναι η μοναδική φωνή αντίστασης που με αδιαπραγμάτευτη συνέπεια στέκεται δίπλα στα λαϊκά συμφέροντα .Είναι ο φυσικός ταξικός σύμμαχος τους. Γι αυτό το βασικό μας σύνθημα είναι η αγανάκτηση να γίνει δύναμη.
Κι αυτή την αγανάκτηση την βλέπουν ,την ξέρουν τα κόμματα εξουσίας για αυτό και κάτω από τις δικές τους ευλογίες έχουν εμφανιστεί τόσοι πολλοί ταχαμου ανεξάρτητοι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες , επιχειρώντας να θολώσουν τα νερά ,να εγκλωβίσουν την ψήφο και τελικά να βγει συνολικά το πολιτικό σύστημα αλώβητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου