Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση των γυναικών με την «Πεντέλη Εν Δράσει»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση γνωριμίας με τις γυναίκες του νέου ενιαίου Δήμου Πεντέλης, πρωτοβουλία των υποψηφίων γυναικών δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Πεντέλη Εν Δράσει», την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο κέντρο «Πλακεντία».
Τις προσκεκλημένες υποδέχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Πεντέλη Εν Δράσει» Αντώνης Φειδοπιάστης, μαζί με γυναίκες συνυποψήφιές του. Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηρώ Αντωνοπούλου καλωσόρισε τις κυρίες που τίμησαν με την παρουσία του τον συνδυασμό, αναφερόμενη στο όραμα μας .
Από την πλευρά της, στον σύντομο χαιρετισμό της, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρένα Γιαννικάκη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια γυναίκα σήμερα, με τον τριπλό ρόλο της εργαζόμενης, μητέρας, νοικοκυράς.
Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υποψήφιος δήμαρχος, ο οποίος, μετά από έναν σύντομο χαιρετισμό, τόνισε το πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή των γυναικών στα κοινά και σε όλο το φάσμα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.
Αναφέρθηκε συνοπτικά στο πρόγραμμα του συνδυασμού για τον ενιαίο Δήμο Πεντέλης, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην ανάγκη προστασίας του Πεντελικού, στην σημασία του πολιτισμού και της παιδείας, τονίζοντας ότι οι γυναίκες «πρέπει να έχουν λόγο, παρουσία, ενεργή δράση και εκπροσώπηση στο νέο Δήμο».
Τέλος, ο Αντώνης Φειδοπιάστης ενημέρωσε για τις πρακτικές των Δημάρχων Μελισσίων και Πεντέλης, Μανώλη Γραφάκο και Δημήτρη Στεργίου, για την αδιαφάνεια της οικονομικής πολιτικής των δύο Δήμων, τα χρέη του δήμου Μελισσίων, αλλά και την ελλιπέστατη ενημέρωση των δημοτών της Πεντέλης για την οικονομική κατάσταση του δήμου τους. Τέλος, αναφερόμενος στον κ. Γραφάκο και τις εξαγγελίες περί κοινωνικών παροχών που πρόσφατα έκανε, ο κ. Φειδοπιάστης αναρωτήθηκε αν γνωρίζει ο σημερινός δήμαρχος, σε ποια κατάσταση έχει φέρει τον Δήμο, και αν όλα αυτά είναι πράγματι βιώσιμα, ή ανήκουν απλά στη σφαίρα της φαντασίας.
http://www.penteliendrasei.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου