Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Πεντέλη Εν Δράσει»,

Μήνυμα νίκης στην συγκέντρωση του Αντώνη Φειδοπιάστη
Μήνυμα νίκης και ελπίδας έστειλαν εκατοντάδες πολίτες που έδωσαν το δυναμικό παρόν την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στην συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πεντέλης Αντώνη Φειδοπιάστη, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Πεντέλη Εν Δράσει», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου της Νέας Πεντέλης.
Ο Αντώνης Φειδοπιάστης παρουσίασε τους βασικούς άξονες των θέσεων του συνδυασμού «Πεντέλη Εν Δράσει», ενώ άσκησε δριμεία κριτική στις υποσχέσεις των συνυποψήφιων του κ.κ. Γραφάκου, Στεργίου και Παπακωνσταντίνου.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για πρώτη φορά, εδώ και αρκετές δεκαετίες, η επόμενη γενιά θα περάσει μεγαλύτερες δυσκολίες από την προηγούμενη. Η επιβολή του Μνημονίου και η κηδεμονία της Τρόικας, τα λάθη και οι παραλείψεις των εκάστοτε κυβερνόντων, τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα της χώρας, η εμμονή στη γραφειοκρατία και στο ρουσφέτι. Όλα αυτά έφεραν την χώρα σε μια από τις χειρότερες στιγμές της».
Δεν παρέλειψε επίσης  να επισημάνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση στο πλαίσιο του «Καλλικράτη», αλλά και ο νέος ενιαίος Δήμος Πεντέλης: «Το μεγάλο οικονομικό άνοιγμα του Δήμου Μελισσίων, ύψους περίπου 12,5 εκ. ευρώ, αλλά και η ύποπτη «σιγή ιχθύος» από τον Δήμο της Παλαιάς Πεντέλης για τα οικονομικά της πεπραγμένα, τόνισε, είναι πολύ πιθανό να φέρουν την οικονομική επιτήρηση(!!!), όσο και να το αρνούνται οι σημερινοί υπαίτιοι αυτής της κατάστασης"...
 Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων και των τριών δημοτικών διαμερισμάτων, που ανέβηκαν όλοι μαζί στο βήμα, πλαισιώνοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
http://www.mypenteli.gr/css/default/templates/art/article.php?lng=1&cat=56&doc=64

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου