Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου της Ανθρώπινης Πολιτείας στη Νέα Πεντέλη

Η απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ, 1η προτεραιότητα
Παρουσία πολλών φίλων του συνδυασμού Ανθρώπινη Πολιτεία έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στη Νέα Πεντέλη, τη Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010.
Τον επικεφαλής του συνδυασμού προσφώνησε η καθηγήτρια κα Δεδούση ,η οποία επεσήμανε ότι μεγαλύτερη αξία από τα πτυχία και την επαγγελματική σταδιοδρομία του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου -τα οποία είναι σημαντικά και πολύπλευρα - έχει ο ανθρώπινος χαρακτήρας του Επεσήμανε την ευαισθησία του για τα άτομα που χρήζουν κοινωνικής φροντίδας , την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και το όραμα του για μια κοινωνία κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ιδιαίτερα στάθηκε στην πρόταση του για την δημιουργία του Συμβουλίου της πόλης και τον διακριτό ρόλο που επιφυλάσσει στην εκκλησία .
Κλείνοντας επισήμανε με νόημα : “Δημοσθένη ,είσαι το σθένος δηλαδή η δύναμη του Δήμου”.
Στην ομιλία του ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου , τόνισε με έμφαση ότι η δύναμη του Δήμου είναι οι πολίτες και ότι προσβλέπει σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης με ενεργή συμμετοχή των πολιτών.
Βασικά μας πλεονεκτήματα έναντι των πολιτικών μας αντιπάλων είναι η πίστη μας στη διαφάνεια η οποία δυστυχώς τα τελευταία χρόνια από προαπαιτούμενο κατάντησε ζητούμενο”.
Το πρόγραμμα μας, το οποίο είναι πολύ καλά προετοιμασμένο και απαντά σε όλα τα προβλήματα και των τριών Δήμων και οι υποψήφιοι μας που είναι επίλεκτα στελέχη με γνώση και εμπειρία και αποτελεσματικότητα σε θέματα διοίκησης , περιβάλλοντος , οικονομίας και νέων τεχνολογιών.
Αναλύοντας συνολικά το πρόγραμμα του, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Νέα Πεντέλη , τονίζοντας πως προτεραιότητα της νέας Δημοτικής αρχής θα είναι η απομάκρυνση των πυλώνων της ΔΕΗ εκτός του οικιστικού ιστού.
Για το θέμα αυτό τόνισε : “Υπάρχει ήδη μελέτη της ΔΕΗ και η πρόοδος του έργου πιστώνεται στη πλειοψηφία της Δημοτικής αρχής με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Μουαμελετζή”.
Έγινε ειδική αναφορά στην αποπεράτωση του ναού της Αγ. Παρασκευής και στο θέμα ανάπλασης του Πεντελικού όρους.
Με το «Βουνό» , τόνισε χαρακτηριστικά θα αναπτύξουμε ιδιαίτερη σχέση , έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο για την προστασία του , θα του “δώσουμε” και θα μας “δώσει” .
Τέλος , τόνισε ότι είναι άμεση προτεραιότητα η έγκριση ολοκληρωμένου πολεοδομικού σχεδίου Γ.Π.Σ για όλο το Δήμο ούτως ώστε να ρυθμιστούν οριστικά θέματα που έχουν σχέση με κατοικημένες περιοχές εδώ και δεκαετίες με την ένταξη της στο σχέδιο πόλης .
Με την οριστικοποίηση όμως του Γ.Π.Σ οριοθετείται και η πόλη οριστικά
“Η έκταση της δεν είναι λάστιχο” τόνισε χαρακτηριστικά .
Όσον αφορά τους χώρους αμιγούς και γενικής κατοικίας ήταν κατηγορηματικός “Τίποτα δεν θ’ αλλάξει , θα παραμείνουν ως έχουν”.
http://www.melissia-penteli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου