Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Τελέστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 25 Μαΐου,τα εγκαίνια της Δημοτικής βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.
Ο φιλόξενος χώρος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν κατάμεστος από τους επίσημους προσκεκλημένους χορηγούς,  Αντιδημάρχους, εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και δημότες  που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Τη βραδιά  ξεκίνησε η χορωδία της Δ.Κ. Μελισσίων με το μαέστρο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη. Ακολούθησε το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από το τοπικό Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Κοινότητος Πεντέλης κ. Λευτέρη Κοντουλάκο και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη.
Στη συνέχεια τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη Σακελλαρίου.


Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης με την οικογένεια Μάριου Κυριάκου που ήταν και η χορηγός του όλου έργου.
Στην τελετή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος  και οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στον χώρο της βιβλιοθήκης  και θαύμασαν την  Έκθεση Ζωγραφικής, της συμπολίτισσάς μας Ζακλίν Δελασούδα, που λειτουργούσε παράλληλα για κοινωφελή σκοπό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου