Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Λαμπρός ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και πάνδημη συμμετοχή του λαού, εορτάστηκε τη Παρασκευή 10 Μαΐου 2013 η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.
Ανήμερα της εορτής τελέστηκε  Πανηγυρικό Αρχιερατικό Συλλείτουργο στο οποίο προέστη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, πλαισιωμένος από πολλούς κληρικούς του Δήμου Πεντέλης.
Ακολούθως το βράδυ πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση  της Ιεράς Εικόνος της Ζωοδόχου Πηγής, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη, των βουλευτών κ.κ. Βασίλη Καπερνάρου, Άννας Καραμανλή και Αργύρη Ντινόπουλου, του Αντιπεριφεριάρχη Β. Τομέα κ. Κων/νου Μανιάτη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος πιστών σε κλίμα κατάνυξης.

Κατά το διήμερο εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής, πολλοί ήταν οι επισκέπτες του καθιερωμένου πανηγυριού. Η υποδειγματική οργάνωση  των εκδηλώσεων και του πανηγυριού, καθώς και η ευσυνειδησία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, είχε σαν αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία της πόλης και την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου