Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Yφιστάμενη κατάσταση της ΑΜΝΕΠ ΑΕ

 Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Σε συνέχεια του από 19/7/2011 ενημερωτικού σημειωματος για την υφιστάμενη κατασταση της ΑΜΝΕΠ ΑΕ σας γνωρίζω τα κατωτέρω
Στις 30/6/2009 τελειώνει η θητεία του 1ου Διοιηκητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και πραγματοποιείται Γενικη Συνέλευση των μετόχων και στην Ημερήσια Διάταξη μεταξύ άλλων συζητείται και η εκλογη νέου Δ.Σ(θεμα 5ο) σε αυτό εκλέγονται οι:
1)Ασημάκης Φωτόπουλος, 2)Ιωάννης Λάριος,3) Γερασιμούλα Χαλιώτη, 4)Ανδρέας Νεφελούδης, 5)Ιωάννης Κουρής, 6) Βασίλειος Μιχαλακόπουλος, 7) Τηλέμαχος Παλαιολόγος, 8) Γεώργιος Παπαβασιλείου, 9) Χριστίνα Κοσμά, 10) Γεώργιος Τσούλος και 11)Ελευθέριος Διονυσιώτης
Την 1/7/2009 πραγματοποιείται Διοιηκητικό Συμβούλιο με δύο θέματα:
 Συγκρότηση νεοεκλεγέντος Δ.Σ σε Σώμα και η εκπροσώπηση της Εταιρείας έναντι τρίτων.
 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος επανεκλέγεται ο Ασημάκης Φωτόπουλος.
Εδώ σημειώνεται ότι στις 3/8/2011 ο κ.  Ασημάκης Φωτόπουλος προσήλθε αυτοβούλως στο Γραφείο Δημάρχου Πεντέλης και αφού ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο και από το Νομικό του Σύμβουλο, μας διαβεβαίωσε ότι η υπογραφή  που εμφανίζεται στα επίσημα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 30/6/2009 δεν είναι δική του. Μάλιστα προς τούτο θα μας κοινοποιήσει εξώδικο, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του.
Σύμφωνα με το καταστατικό της Εταιρείας, το ΔΣ έχει διάρκεια θητείας 4 έτη από την εκλογή του.
Ομως σε απάντηση του από 25/7/2011 εγγράφου που απέστειλε ο Αντιδήμαρχος κ. Π. Μούστρης προς τα μέλη του ΔΣ της ΑΜΝΕΠ ΑΕ, λάβαμε:
α)το από 28/7/2011 έγγραφο του Γεωργίου Τσούλου κσι την από 4/8/2011 εξώδικη δήλωσή του
β)το από 2/8/2011 έγγραφο του Ελευθερίου Διονυσιώτη
γ)το από 3/8/2011 έγγραφο του Τηλεμάχου Παλαιολόγου
με τα οποία και τα 3 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μας απαντούν πως είτε δεν γνώριζαν καν την εμπλοκή τους στο ΔΣ ή ότι παραιτήθηκαν την επόμενη ημέρα ή ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή τους.

Περιμένουμε ίδια επιστολή και από άλλα μέλη του ΔΣ της ΑΜΝΕΠ ΑΕ.
Στις 26/7/2011 μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πεντέλης κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, εγινε συναντηση με τους Δημάρχους Κηφισιάς και Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι και συναποφάσισαν τη δρομολόγηση  άμεσων εξελίξεων στο θέμα της ΑΜΝΕΠ ΑΕ και την εκκαθάρισή της.
Έτσι εκπρόσωποι των μετόχων της ΑΜΝΕΠ ΑΕ που υπέδειξαν τα Δημοτικά Συμβούλια των 3 Δήμων(Πεντέλης - Αγίας Παρασκευής & Κηφισιάς), συνήλθαν σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 3 Αυγούστου  στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Πεντέλης(Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων) και με τη σύμφωνη γνώμη όλων πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, εκτός των Γραφείων της ΑΜΝΕΠ ΑΕ.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ήταν τα εξής:
1)Μετατροπή του ΔΣ από 11μελές σε 5μελές και εκλογή νέου ΔΣ
2)Μεταφορά των γραφείων της ΑΜΝΕΠ
3)Ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών για την πραγματοποίηση διαχειριστικού ελέγχου, από ιδρύσεως της Εταιρείας
4)Λοιπά θέματα
Μετά την λήξη της συνεδρίασης της ΓΣ, πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο, παρόντων όλων των μελών του του νεοεκλεγέντος ΔΣ, με θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
α)Συγκρότηση σε Σώμα
β)Εκπροσώπηση της Εταιρείας έναντι τρίτων και διαχειριστικές εξουσίες
γ)Ορισμός Λογιστή και Νομικού Συμβούλου της Εταιρείας &
δ)Σφράγιση Γραφείων της Εταιρείας
Προς υλοποίηση του υπ. αρθμ 4 του θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, ο πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΜΝΕΠ ΑΕ κ. Γεώργιος Ζυγούμης, ο Αντιπρόεδρος κ. Π. Μούστρης και ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου και Δικηγόρος κ. Άγγελος Δημοσθένους, μετέβησαν στα γραφεία της Εταιρείας επί της Λ. Δημοκρατίας 71 στα Μελίσσια.
Εκεί διαπίστωσαν τα κατωτέρω:
1) Τα γραφεία της Εταιρείας έχουν ενοικιαστεί από την εταιρεία "AGRICOLA" και ορισμένα έπιπλα της ΑΜΝΕΠ ΑΕ βρέθηκαν έξω από τα γραφεία αυτής αλλά και στο 1ο & 2ο υπόγειο του κτιρίου καθώς και στο κλιμακοστάσιο του υπογείου.
2)Βρέθηκαν στο 1ο & 2ο υπόγειο του κτιρίου καθώς και στο κλιμακοστάσιο του υπογείου, έγγραφα της ΑΜΝΕΠ ΑΕ και διάφοροι φάκελοι που αφορούν αυτήν.
Μετά ταύτα ο Αντιπρόεδρος κ. Π. Μούστρης κάλεσε την Αστυνομία να καταγράψει στο Δελτίο Συμβάντων της Υπηρεσίας το γεγονός και εστάλη πρόσκληση στους Μετόχους και τα μέλη του ΔΣ να μεταβούν στο κτίριο της Λ. Δημοκρατίας 71, για να παραλάβουν όσα βρέθηκαν και να τα μεταφέρουν σε ασφαλές μέρος.
Κατόπιν τούτων όσα έγγραφα και ότι εξοπλισμός βρέθηκε, μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο του Δήμου Πεντέλης στο 2ο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου, υπό την επίβλεψη Μελών του ΔΣ και παρουσία των υπαλλήλων του Δήμου. Συμφωνήθηκε επίσης ότι θα ακολουθήσει λεπτομερής καταγραφή των εγγράφων και του εξοπλισμού που βρέθηκαν ως άνω και θα υπογραφεί σχετικό πρακτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου