Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

ΑΜ.ΝΕΠ «η Αμαρτωλή», Α.ΒΟ.Π η "άφαντη" !

Εστω και με καθυστέρηση, άνοιξε  επιτέλους την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο φάκελος της "άσπιλης" και "αμόλυντης" ΑΜΝΕΠ, με τα έργα και τις ημέρες της οποίας αναμένεται στο εξής να "διασκεδάσουν" οι  Μελισσιώτες, ιδιαίτερα όταν αποκαλυφθούν οι τρόποι με τους οποίους εξατμίστηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τον Δήμο τους, δηλαδή από την τσέπη τη δική τους και κατ΄ επέκταση όλων των κατοίκων που διαμένουν στην πόλη και φορολογούνται.
Από την εναρκτήρια για το θέμα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μούστρης οριστηκε κατά πλειοψηφία  εκπρόσωπος του Δήμου που θα συγκαλέσει και θα παραστεί στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, απουσίαζε ο "κρυστάλλινος" Μ. Γραφάκος, ο εμπνευστής της ΑΜΝΕΠ που στην πορεία έγινε(;) ΑΒΟΠ.
Αντ΄ αυτού ομίλησε η κ. Νατάσσα Κοσμοπούλου, η οποία ωστόσο, επέλεξε να μην απαντήσει στα όσα περί παρατυπιών και κακοδιαχείρισης ακούστηκαν στο Συμβούλιο για την "διαυγεστάτη" αυτή ΑΕ ΟΤΑ.
Γνωστοποίησε πάντως ότι ο πρώην δήμαρχος Μανώλης Γραφάκος προτίθεται να απαντήσει εγγράφως για όλα όσα γνωρίζει για το θέμα.
Μία ημέρα νωρίτερα πάντως, εκανε την εμφάνισή του "περίεργο" δημοσίευμα, φέρων τον τίτλο ΑΜΝΕΠ "η Αμαρτωλή"(τα εισαγωγικά στο ΑΜΑΡΤΩΛΗ άρεσαν πάρα πολύ), από ενα νεο BLOG των Μελισσίων(υπό το Νεο-Κοσκωτικό τίτλο ΜΕΛΙΣΣΙΑ 24 ΩΡΕΣ), το οποίο ευελπιστεί να κάνει αίσθηση και να καθιερωθεί στο Διαδίκτυο κάνοντας πόλεμο "λάσπης" στον Δήμαρχο Δ. Στεργίου, την κ. Ευαγγελία Μπουσίου και τους κ.κ. Π. Μούστρη & Δ. Παπακωνσταντίνου.
Οποιος το διαβάσει προσεκτικά, θα εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για το που το πάει ο,η συντάκτης(Milou) ... ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ότι αισθάνεται μία εντονότατη ενόχληση για τα εξώδικα που έστειλε ο κ. Π. Μούστρης στα μέλη του 1ου Δ. Σ. της ΑΜΝΕΠ και όχι σε αυτά που ορίστηκαν μετά την Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2009, ενώ δείχνει μία ιδιαίτερη ευαισθησία για την τσέπη των "ταλαίπωρων Δημοτών", επειδή εκτιμά(κάτι θα ξέρει), ότι το κόστος που έχουν π.χ τα έξοδα επίδοσης κ.α. (δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής), είναι δυσβάστακτο & απαγορευτικό ... Παράλληλα κοντεύει να βάλει τα κλάμματα γιατί "ο θεματικός Αντιδήμαρχος"(ετσι αποκαλεί τον Π. Μούστρη), ζητάει "θρασύτατα"  τα κλειδιά των Γραφείων της ΑΜΝΕΠ !!!
Δεν διανοείται να μπει στον κόπο να αντιπροτείνει, λόγου χάρη,  να κληθεί ο κ. Μούστρης από το Δ.Σ της ΑΜΝΕΠ(ή ΑΒΟΠ) στα διόροφα Γραφεία για να δει τι τόπο έπιασαν τέλος πάντων τα χιλιάδες Ευρώ των δημοτών, τα οποία διαχειρίζονταν η ΑΕ ΟΤΑ. Αυτο-αποκαλύπτεται ότι παρακολουθούσε  τα Δημοτικά Συμβούλια που είχαν σχέση με την ΑΜΝΕΠ, ξεχνά όμως να αναφέρει τον ιδιότυπο"εκβιασμό" που έκανε στο Σώμα ο κ. Γραφάκος προκειμένου να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της Α.Ε, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα "παραχωρούσε" την πλειοψηφία των μετοχών(τον έλεγχο δηλαδή), σε έναν εκ των Δήμων Κηφισιάς ή Αγίας Παρασκευής
 για να διαχειρίζονται εκείνοι πλέον τα χρήματα των Μελισσιωτών! ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ;
Απολαύστε το κείμενο του "melissia24.blogspot.com":

"Θα μπορούσε να είναι παραμύθι. Έχει κακούς, καλούς, αφελείς, έχει δολοπλόκους, έχει λαμόγια, έχει Ροβεσπιέρους έχει και ΔΡΑΚΟΥΣ…
Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την Αρχή.
Δηλαδή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ. Του Δήμου ρε παιδί μου… Εμπνευστής της ο αξιότιμος πρώην Δήμαρχος Μελισσίων. Ο κ. Εμμανουήλ Γραφάκος. Σκοπός της εταιρείας να προσφέρει έργο στους Δημότες, έσοδα στο δήμο, και εργασία σε έναν αριθμό εργαζομένων σε αυτήν.
Ημερομηνία ίδρυσης: 14.11.2007, οπότε και καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αναπτυξιακή Μελισσίων − Νέας Πεντέλης Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» με διακριτικό τίτλο «ΑΜΝΕΠ ΑΕ» καθώς και το καταστατικό της, όπως καταρτίσθηκε με την υπ’ αριθμ. 8129/28.9.2007 πράξη της Συμβολαιογράφου Αθηνών Μαρίας συζύγου Θεοφάνους Μπένου - το γένος Σπυρίδωνος Οικονόμου.

Τι μεσολάβησε και σήμερα τριάμισι χρόνια μετά και ο σημερινός αντιδήμαρχος, θεματικός μάλιστα (sic), αποφάσισε να στείλει εξώδικα στα μέλη του πρώτου 15μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΝΕΠ το οποίο διορίστηκε από τον τότε Δήμαρχο και Εμπνευστή της εταιρείας κ. Εμ. Γραφάκο; Όλοι οι παραλήπτες των εξωδίκων, τα οποία, παρεμπιπτόντως, έχουν έξοδα επίδοσης κ.α. (δικηγόρος, δικαστικός επιμελητής) τα οποία πληρώνουν οι ταλαίπωροι Δημότες(!!!), ήταν εξέχοντα μέλη της Μελισσιώτικης κοινότητας.
Τους επέλεξε με μεγάλη προσοχή ο Εμπνευστής κ. Εμ. Γραφάκος. Ένας Υιός Πρώην Βουλευτού της Ν.Δ. και εξαίρετος προγραμματιστής Διευθύνων Σύμβουλος πλαισιωμένος από ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλης Τράπεζας, έναν Διοικητή μεγάλου Νοσοκομείου της Αττικής και μεγαλοστέλεχος της Ν.Δ., τον σύζυγο της πρώην «αυστηρής» Αντιδημάρχου και «μέντορα» του Εμπνευστή, έναν πρόεδρο Κοινότητας της Αττικής και κολλητό της Ντόρας (ξέρετε ποιας, της Δημοκρατικής Συμμαχίας ντε, ναι αυτής της επίσης κολλητής του Εμπνευστή…), δύο γνωστοί και ΜΗ εξαιρετέοι πολίτες της Νέας Πεντέλης και τέλος πάντων όλοι εξέχοντα μέλη της μικρής αλλά σημαντικής μας κοινότητας.
Ακούστε Χριστιανοί τι γράφει στις εξωδίκους επιστολές του προς τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΝΕΠ, ο "ποιητής" κ. Μούστρης (Αντιδήμαρχος του σημερινού Δημάρχου, πρώην δεξί χέρι του Εμπνευστή και μετέπειτα ορκισμένος εχθρός αυτού):
Το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της ΑΜΝΕΠ της 30ης Ιουνίου 2009 στην οποία αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, η είσοδος στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας δύο ακόμη Δήμων και ο ορισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Το όνομα του Αντικαταστάτη του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Ασημάκη Φωτόπουλου ο οποίος έχει παραιτηθεί από το Σεπτέμβρη του 2009
Τα Κλειδιά των Γραφείων της ΑΜΝΕΠ
…αυτά λοιπόν ζητάει ο κ. Μούστρης από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έπαψε να υπάρχει πολύ πριν από τη Γενική Συνέλευση της οποίας τα πρακτικά αναζητούνται(!!!), κανένα δε μέλος του πλήν του κ. Φωτόπουλου, δεν συμμετείχε στην εν λόγω Γενική Συνέλευση, ούτε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ψηφίστηκε από αυτή τη "μυστηριώδη Γενική Συνέλευση".
Εκπρόσωπος δε του μεγαλομετόχου στην ΑΜΝΕΠ Δήμου Μελισσίων (75%) σ’ αυτή τη Γενική Συνέλευση, είχε οριστεί ο Εμπνευστής κ. Εμ. Γραφάκος.
 Ο δε κ. Μούστρης, όχι μόνον ήταν παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο που αποφάσισε να ορίσει τον κ. Γραφάκο εκπρόσωπο του Δήμου Μελισσίων στη Γενική Συνέλευση της ΑΜΝΕΠ, αλλά πήρε και το λόγο, και επιχειρηματολόγησε επί μακρόν εναντίον αυτού του ορισμού.
Και τα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι:
Γιατί ο κ. Μούστρης κάνει ότι δεν ξέρει;
Γιατί στέλνει εξώδικες επιστολές στα μέλη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΜΝΕΠ και όχι σε αυτά που ορίστηκαν μετά την Γενική Συνέλευση της 30ης Ιουνίου 2009;
Πότε παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της ΑΜΝΕΠ και Διευθύνων Σύμβουλος και από ποιόν αντικαταστάθηκε.
Πως λειτουργούσε η εταιρεία μετά την ημερομηνία παραίτησης του Διευθύνοντος Συμβούλου;
Πώς εισέπραττε χρήματα, πώς έκανε πληρωμές, ποιος υπέγραφε συμβάσεις και εν τέλει ποιος εκπροσωπούσε την εταιρεία από το 2009 έως το τέλος του 2010;
Τι κρύβει ο κ. Θεματικός Αντιδήμαρχος.
Τι έχει να πει ο «ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ» πρώην Δήμαρχος";

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ : ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΡΑΦΑΚΟΥ
από το 9ο λεπτό να χαρείτε με τις δράσεις της ΑΜΝΕΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου