Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

"Ετράπη σε φυγή ο κ. Γραφάκος"!

 Ηλεκτρικό ρεύμα "κτύπησε"  τον Μανώλη Γραφάκο την Πέμπτη 4 Αυγούστου στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο μετά τη λήξη της συζήτησης που έγινε για το νέο σχέδιο που προωθεί το Υπ. Υγείας, ανφορικά με την διεύρυνση των Υπηρεσιών του ΟΚΑΝΑ που επιχειρείται σε όλα τα Νοσοκομεία της Αττικής. 
 Μόλις άκουσε από τον "Φασίστα -Ψευτοδήμαρχο"
(έτσι αποκαλεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον κ. Δ. Στεργίου), ότι θα ενημερώσει το Σώμα για την "υφιστάμενη κατάσταση στην ΑΜΝΕΠ ΑΕ", τινάχθηκε από τη θέση του αυτός και οι δημοτικοί του Σύμβουλοι, ζήτησε το λόγο "επί της διαδικασίας" κι αφού είπε ότι έλαβε γραπτώς την ενημέρωση, αποχώρησε με "ταχύτητα φωτός" από τη συνεδρίαση, ψελίζοντας τα εξής: "Δεσμεύομαι στο Σώμα ως πολιτικός Υπεύθυνος(γιατί εγώ παίρνω τις πολιτικές μου ευθύνες), ότι το ενημερωτικό σημείωμα που ετοιμάζω, την Δευτέρα θα είναι στη διάθεση του Δημάρχου"!

Πήγαν για ΑΜΝΕΠ & "βγήκαν" ..."AGRICOLA" !
Τι δεν μπορούσε να ανθέξει ο κ. Γραφάκος & η κ. Κοσμοπούλου και ετράπησαν σε φυγή;
Πρώτον και κυριότερον ότι απέκρυβαν "συνειδητά"  ότι η ΑΜΝΕΠ ήταν άστεγη αφού τα γραφεία της είχαν ενοικιαστεί(από ποιόν;)  στην "AGRICOLA" !!! Είναι δυνατόν να μην το γνώριζαν; Γιατί δεν ενημέρωσαν στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο το Σώμα;
Επρεπε να την αναζητήσει το νέο 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε στις 3 Αυγούστου 2011 από έκτακτη Γενική Συνέλευση, για να διαπιστωθεί - παρουσία της Αστυνομίας - ότι αφενός γραφεία δεν υπάρχουν & αφετέρου ότι πολύτιμα έγγραφα ήταν αφημένα στο έλεος του Θεού ή βρίσκονταν παραπεταμένα εδω κι εκεί στα υπόγεια και στο κλιμακοστάσιο;
Δικαίως ο κ. Νίκος Τόλιος "εκνευρίστηκε" επειδή η ΑΕ ΟΤΑ αναφέρεται ακόμη ως ΑΜΝΕΠ και όχι ως Α.ΒΟ.Π, αφού είχαν γίνει σχετικές ανακοινώσεις μετά την είσοδο στην Εταιρεία των Δήμων Κηφισιάς & Αγίας Παρασκευής. Εξ άλλου και το λογότυπο της ΑΕ  ΟΤΑ είχε αλλάξει και η ιστοσελίδα είχε διαμορφωθεί αναλόγως!
Η απάντηση του Δημάρχου κ. Δ. Στεργίου:
 "Ορθώς κ. Τόλιο διερωτάσθαι. Ο νέος τίτλος ΔΕΝ ... γιατί ΔΕΝ πήγαν οι τροποποιήσεις με τις αποφάσεις των αντίστοιχων διοικητικών συμβουλίων! ΔΕΝ εχει πιστοποιηθεί επίσης ούτε το νέο της όριο σε ότι αφορά το οικονομικό επίπεδο μετά την είσοδο των δύο αυτών Δήμων! ΟΥΤΕ το νέο της όνομα, ούτε το καινούργιο τους Διοικητικό Συμβούλιο"!!!
   Καταγγέλουν πλαστογράφηση των υπογραφών τους,
Ασημάκης Φωτόπουλος και μέλη του Δ.Σ της ΑΜΝΕΠ !!!

Τα πιο πικάντικα όμως ελέχθησαν για τα "Εργα και τις Ημέρες" της Εταιρείας μετά τον Ιούλιο του 2009 στην ΑΜΝΕΠ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο επι σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΜΝΕΠ  κ. Ασημάκης Φωτόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ΑΕ  ΟΤΑ λίγο πριν τις εκλογές 2009, για να διεκδικήσει με τη σημαία της Ν.Δ το βουλευτικό αξίωμα στην Αιτωλοακαρνανία, που προσήλθε αυτοβούλως την Τετάρτη  3 Αυγούστου στο Γραφείο του  Δημάρχου Πεντέλης και αφού ενημερώθηκε από τον κ. Δ. Στεργίου και από το Νομικό  Σύμβουλο του Δημάρχου τον κ. Δημοσθένους, διαβεβαίωσε  ότι "η υπογραφή που εμφανίζεται στα επίσημα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 30/6/2009 δεν είναι δική του" !!!  Τόνισε δε ότι προς τούτο θα κοινοποιήσει εξώδικο, επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός του.
Δεν ήταν όμως ο μόνος. Αρκετά μέλη του ΔΣ της ΑΜΝΕΠ «αποποιούνται τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ. της ΑΜΝΕΠ» και με εξώδικό τους δηλώνουν ότι «ουδέποτε ήταν μέλη και ουδέποτε υπέγραψαν οποιαδήποτε έγγραφο», ότι «εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους φέρονται ότι εξελέγησαν ως τακτικά μέλη», ενώ «ψευδώς αναφέρεται ότι παρέστησαν σε συνεδριάσεις» ισχυριζόμενοι ότι «κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή τους...»
                             Ο Θέμης Ξ. & η "Θέμις"
Απολαυστική ήταν η εξομολόγηση ενός μέλους του Δ.Σ που προσήλθε στο Δημοτικό Συμβούλιο και κατέθεσε αυτοπροσώπως τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσε από τη συμμετοχή της στην ΑΜΝΕΠ. "Τον Ιούλιο του 2009, είπε, ενημερώθηκα τηλεφωνικά για την ΑΜΝΕΠ, από τον κ. Θ. Ξανθόπουλο και μου ζητήθηκε να συμμετάσχω στην ΑΕ ΟΤΑ"
Αποδεικνύεται περίτρανα λοιπον ότι ο σύζυγος της πρώην Αντιδημάρχου & "Σιδηράς" Κυρίας της "ΗΘΙΚΗΣ" Διοίκησης Γραφάκου, ο οποίος μέχρι τότε προσέφερε (μαζί με τον υιό του Χάρη που στις πρόσφατες εκλογές κοσμούσε το "ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ψηφοδέλτιο του Α. Φειδοπιάστη)), τις πολύτιμες (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ)υπηρεσίες του στο περιοδικό της ΑΜΝΕΠ "ΟΞΥΓΟΝΟ", 2 - 3 μήνες μετά την εκλογή του ως Γενικού Γραμματέα στην Κίνηση Γραφάκου "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"(όταν απώλεσε η "ΜΕΣΠ" τη στήριξη του ΣΥΝ), αναβαθμίζεται και ΔΙΟΡΙΖΕΙ(με τι κριτήρια άραγε), όποιον θέλει στο ΔΣ της ΑΜΝΕΠ, για να "πανηγυρίζουμε" όλοι σήμερα τα "ζηλευτά" οικονομικά αποτελέσματα της ΑΕ ΟΤΑ!
"Απλά ενημερώθηκα, πρόσθεσε η Γερασιμούλα Χαλιώτη, ότι θα είμαι μέλος του Δ.Σ της ΑΜΝΕΠ ΑΕ!!! Από τον Ιούλιο του 2009 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010, είχα κάποιες συναντησεις στα γραφεία της ΑΕ κατόπιν προσκλήσεως του Ηλία Παπαδόπουλου (που εξ όσων εγώ γνωρίζω,  ανέλαβε τα "ηνία" της ΑΜΝΕΠ μόλις αποχώρησε ο κ. Ασ. Φωτόπουλος), και του Δημήτρη  Τσούκλερη. Πάρα πολύ απλά είχαμε κάποιες συζητήσεις για τη διοργάνωση κάποιων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δρώμενων ..."
Δήλωσε ότι ηταν ενημερη μόνο για τον κινηματογραφο "ΠΑΝΟΡΑΜΑ", το περιοδικό "ΟΞΥΓΟΝΟ", αποκάλυψε ότι γίνονταν διαβουλεύσεις για την έκδοση ενός νέου περιοδικού και πως δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για την μετεξέλιξη της ΑΜΝΕΠ σε ΑΒΟΠ ΑΕ!"Πρώτη φορά, είπε, το ακούω αυτό"!!!
"Από τον Σεπτέμβριο δε του 2010, υπογράμμισε, μας κάλεσαν για μία συνεδρίαση αλλά επειδή δεν υπήρξε απαρτία, δεν πραγματοποιήθηκε. Ημουν μόνο εγώ και αλλά δύο μέλη(Ο Μιχαλακόπουλος και ίσως - δεν θυμάμαι καλά - ο Διονυσιώτης). Εκτοτε παρα τις επανειλλημένες οχλήσεις μου(έγγραφες & τηλεφωνικές), εγώ δεν είχα καμμία ειδοποίηση, ουτε κάποιο έγγραφο, ούτε τίποτα που να αφορά την ΑΜΝΕΠ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. Θέλω να το καταθέσω: Δεν ξέρω τίποτα περι κεφαλαίων, προμηθευτών... Δεν είχαμε ενημερωθεί, ούτε είχαμε λάβει αποφάσεις".
Ο κ. Δ. Στεργίου ανέγνωσε επίσης το εξώδικο ενός άλλου μέλους του Δ.Σ. της  ΑΜΝΕΠ, του Γεωργίου Τσούλου, το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικότατο ενδιαφέρον:
"ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξα μέλος του Δ.Σ της ανωτέρω Α.Ε  ΟΤΑ! ΟΥΤΕ ποτέ είχα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και φυσικά εκ των πραγμάτων,  ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχα υπογράψει την οποιδήποτε απόφαση είχε ληφθεί από αυτό ... Εν αγνοία μου και χωρίς την οποιαδήποτε συγκατάθεσή μου, εξελέγην ως Τακτικό Μέλος του ΔΣ, ενώ ΨΕΥΔΩΣ αναφέρεται ότι την 1η Ιουλίου 2009 παρέστην στη συνεδρίαση του εν λόγω Δ.Σ. Κατ΄ ακολουθίαν και με βάση τα ανωτέρω ψευδώς αναφερόμενα, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ, ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή μου"!!!

Δ. Στεργίου: Αποπνέει «μπόχα» η διοίκηση Γραφάκου...
Σε Δελτίο Τύπου του Δήμου Πεντέλης, ο κ. Δήμαρχος σημειώνει μεταξύ άλλων τα εξής:
"... Τέτοιες καταστάσεις δεν τιμούν την αυτοδιοίκηση. Μας ντροπιάζουν και θα προωθήσουμε την εξυγίανση μέχρι το κόκκαλο, καθώς ακόμα σκοτεινή παραμένει η τύχη των 258.000,00 ευρω του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας,
των 96.000,00 ευρω περίπου που οι υπάλληλοι της εταιρείας διεκδικούν με αγωγή και επίσχεση εργασίας για τις δεδουλευμένες αποδοχές, τα ενοίκια των γραφείων της εταιρείας καθώς και τις 13.200,00 προστίμου της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕΕ ΑΘΗΝΩΝ"
Και καταλήγει ως εξής: "Οι μεγάλες δηλώσεις και οι ύβρεις, προφανώς και δεν επαρκούν για να καλύψουν τη «μπόχα» που αποπνέει η διοίκηση Γραφάκου...".

                    H ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "ΓΡΑΦΟ"ΝΗΣΟΣ, 
                          ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ Α.Μ.ΝΕΠ - Α.ΒΟ.Π   ΑΕ ΟΤΑ !!!                                       
                                               CINE: ΓΡΑΦόραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου