Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Με... όνειρα ανόδου στην "Football League 2", η 1η προπόνηση του ΑΟΜ !

Mε όνειρα για διάκριση  πραγματοποιήθηκε προχθές η πρώτη προπόνηση του Α.Ο. Μελισσίων, ο οποίος μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε  με… περιπετειώδη τρόπο (Πρωτοι σε τριπλή ισοβαθμία), στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις της ομάδας δύσκολα κρύβεται, έστω και αν όλοι είναι προσγειωμένοι και γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν από τη νέα σεζόν.
          Οι άνθρωποι, που μπορούν να κάνουν
                                τα όνειρα πραγματικότητα!

Προς το τέλος της περυσινής χρονιάς κοντά στην ομάδα βρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Ρισβάς, το μέλος του ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Λέανδρος, και ο Δήμαρχος Μελισσίων-Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου, οι οποίοι θα είναι και φέτος δίπλα στα Μελίσσια στην προσπάθεια για διάκριση, προσφέροντας πολύτιμη οικονομική βοήθεια. Με λίγα λόγια είναι οι άνθρωποι, που μπορούν να κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα!
Παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν ραντεβού για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν χθες (Τρίτη 02/08) για την πρώτη προπόνηση της ομάδας. Όλοι αποδείχθηκαν… εγγλέζοι στο ραντεβού τους, εμφανίστηκαν… προσγειωμένοι, έδειξαν  όμως ότι ξέρουν τι ακριβώς θέλουν και τι ακριβώς πρέπει να γίνει, για να φτάσουν στην επιτυχία, που δεν είναι άλλη από την άνοδο στην Football League 2! Χωρίς πίεση, αλλά με στόχο τη συνεχή βελτίωση, είναι βέβαιο ότι το μέλλον θα φέρει καλές στιγμές...
Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παναγιωτάρας, μιλώντας στο "www.gazzetta.gr", αναφέρθηκε στις προσθήκες που πρέπει να γίνουν ακόμη, στη σημασία που έχει η οικονομική βοήθεια που παρέχουν στην ομάδα οι κ.κ. Ρισβάς και Λέανδρος, αλλά και στους στόχους της ομάδας.

«Όλα ήταν μία χαρά. Σήμερα είχα στη διάθεσή μου 22 παιδιά και κινούμαστε για την απόκτηση ακόμη 4 παικτών, ενός επιθετικού, ενός στόπερ και δύο χαφ. Φέτος υπάρχει μεγάλη βελτίωση και στον αγωνιστικό τομέα και στον οικονομικό, μετά την βοήθεια που μας παρέχουν οι κ.κ Ρισβάς και Λέανδρος. Στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας.
Όσο για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και τους στόχους της ομάδας;
 «Πρώτα από όλα, ακόμη και για να καταφέρεις να μείνεις σε αυτή την κατηγορία, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσεις. Πρώτα, λοιπόν, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε την παραμονή και στη συνέχεια να κοιτάξουμε ψηλότερα.
Τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουμε καθημερινά τις προπονήσεις και οι παίκτες θα πάρουν τα πρώτα τους ρεπό το τριήμερο της Παναγίας. Αυτή η εβδομάδα έτσι κι αλλιώς είναι για να προσαρμοστούμε σιγά-σιγά».
Τέλος, ο Νίκος Παναγιωτάρας έδειξε την αυτοπεποίθηση που κυριαρχεί στις τάξεις της ομάδας... «Εύχομαι να έχουμε υγεία τη νέα σεζόν και να πάνε όλα καλά. Άλλωστε, όποιος δουλεύει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα», ολοκλήρωσε ο Έλληνας τεχνικός.
«Καλύτερα σε σχέση με πέρυσι»
Η ομάδα στηρίζει πολλά στον δικό της… Τζόρτζεβιτς! Ο Βασίλης Πλεξίδας είναι πλέον από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας και θυμίζει σε πολλά τον μεγάλο Σέρβο. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε πολλούς από τους αγώνες του περυσινού πρωταθλήματος έμπαινε στον αγώνα στο 20’, καθώς οι κανονισμοί της ΕΠΟ επέβαλαν στις ομάδες να ξεκινούν στην ενδεκάδα τους δύο ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών!
Συνεχείς πλαγιοκοπήσεις, εξαιρετικός πάνω στη γραμμή και πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, ενώ αν ήταν... λίγο καλύτερος στα τελειώματα των φάσεων, τότε θα μιλούσαμε γι’ αυτόν σε άλλο επίπεδο! Ο… παλιός, λοιπόν, της ομάδας στάθηκε στις απαιτήσεις της κατηγορίας, μίλησε για τους στόχους των Μελισσίων, όμως άφησε τα… περαιτέρω για το γήπεδο!
«Τα πράγματα σε σχέση με πέρυσι είναι σίγουρα πιο οργανωμένα. Είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και γνωρίζουμε ότι οι απαιτήσεις της κατηγορίας είναι πολύ πιο υψηλές φέτος.
Σε αυτή την κατηγορία ακόμη και να για να εξασφαλίσεις την παραμονή, θα πρέπει να πρωταγωνιστήσεις πρώτα. Το καλό για εμάς είναι ότι δεν υπάρχει πίεση. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχουμε υψηλές βλέψεις και πιστεύω ότι ενωμένοι, όπως ήμασταν και πέρυσι, μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά. Το σίγουρο είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε στη νέα σεζόν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...», σχολίασε ο 28χρονος εξτρέμ.
Όσο για τις νέες προσθήκες της ομάδας και τους παίκτες που... τράβηκαν το κουπί τα προηγούμενα χρόνια, ο Πλεξίδας, τόνισε: «όσους γνωρίζω από παλιά είναι πολλοί παίκτες και καλά παιδιά. Για τους νέους δεν έχω προλάβει να σχηματίσω άποψη, όμως όλα δείχνουν καλά».
«Χωρίς πίεση για την διάκριση»
Τελευταίος μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Πατσιαλός, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση και στην οικονομική βοήθεια που έχει η ομάδα φέτος, ενώ έδειξε πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά, χωρίς να υπάρχει καμία πίεση προς τους ποδοσφαιριστές.
«Στόχος είναι να κάνουμε πρωταθλητισμό, για να μείνουμε στην κατηγορία και μετά βλέπουμε που φτάνει το… ταβάνι μας. Είμαι πεπεισμένος ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς υπάρχουν και δύο άνθρωποι που στηρίζουν οικονομικά την ομάδα (οι κ.κ. Ρισβάς και Λέανδρος), κάτι που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια. Η μεταγραφική ενίσχυση δεν έχει τελειώσει ακόμη και, παρά το γεγονός ότι έχουμε αποκτήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές, κοιτάζουμε άλλες 2-3 περιπτώσεις, που μας ενδιαφέρουν πολύ. Στην ομάδα έχουν έρθει αρκετοί καλοί και νεαροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές, όπως ο Ιατρού από τον Ολυμπιακό και ο Κουλούρης από τον Εθνικό Αστέρα. Ακόμη, καταφέραμε να αποκτήσουμε τον Ατσάλη, ο οποίος έχει 140 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και θα βοηθήσει πολύ, όπως επίσης και τον Κοκότη από την Μεταμόρφωση. Όπως και να έχει, πίεση προς τους παίκτες δεν υπάρχει και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να διακριθούμε, καθώς είναι βέβαιο ότι πολλές ομάδες θα αντιμετωπίσουν οικονομικά προβλήματα, κάτι που εμείς θα αποφύγουμε με την βοήθεια των κ.κ. Ρισβά και Λέανδρου. Έχω την πίστη ότι όλα θα πάνε καλά και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρόνια, με υγεία πάνω από όλα», τόνισε ο κ. Πατσιαλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου