Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Γραφάκος "απειλεί" Στεργίου!

Οξύτατη επίθεση στον κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Μ. Γραφάκος, εξ αιτίας κάποιων αναφορών του Δημάρχου σε εφημερίδες και Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, που είχαν σχέση με τις "οικονομικές" υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων
Ο κ. Γραφάκος ενοχλημένος έντονα από το περιεχόμενο των συνεντεύξεων, εξέδωσε  σκληρή ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι "ο κ. Δήμαρχος συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα". Αποκαλεί δε τον κ. Στεργίου "Ψευτοδήμαρχο", ο οποίος όπως λέει, "πολιτεύεται με δύο βασικά εργαλεία: Το ψέμα και τον λαϊκισμό". 
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Η Πεντέλη στο Υψος της" κατηγορεί επίσης τον κ. Στεργίου ότι "δημιουργεί παραμύθια που έχουν δράκους", ενώ "απειλεί" ευθέως τον κ. Δήμαρχο δια της Νομικής οδού, "εάν συνεχίσει να σπιλώνει πρόσωπα και να πετά λάσπη εδώ και εκεί"!
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης απάντησε ότι "η διαδρομή ζωής και η 16χρονη αυτοδιοικητική του πορεία , προφανώς και δεν τον επιτρέπουν να ακολουθήσει στον κατήφορο, τον κ. Μ. Γραφάκο"! Και πρόσθεσε με νόημα:
 "Σύντομα οι αρμόδιοι φορείς του Κράτους με τεκμηριωμένα στοιχεία, θα δρομολογήσουν διαδικασίες για τα θέματα που τον αφορούν".

Η ανακοίνωση Γραφάκου:
"Πριν από 4 μήνες έγινε η καταγραφή από ορκωτό ελεγκτή που ο ίδιος διόρισε, των υποχρεώσεων της 31/12/2010 των τριών πρώην δήμων του Δήμου μας. Ο ορκωτός ελεγκτής προσπάθησε να εμφανίσει αυξημένες τις υποχρεώσεις του Δήμου Μελισσίων και μειωμένες τις υποχρεώσεις του Δήμου Πεντέλης.
Παρά το γεγονός ότι το όποιο αποτέλεσμα του ελέγχου έχει δημοσιευθεί, τις τελευταίες μέρες ο ψευτοδήμαρχος Στεργίου δίνει συνεντεύξεις σε εφημερίδες και κανάλια και αναφέρει για τις υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων, άλλα ποσά που τα βγάζει από το μυαλό του, τα οποία μάλιστα διαφέρουν από ενημερωτικό μέσο σε μέσο!!!
Είναι εμφανές ότι ο ψευτοδήμαρχος Στεργίου αντιλαμβανόμενος ότι καθημερινά χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών, έχει χάσει και την ψυχραιμία του, ενώ χάνει και την εμπιστοσύνη των συνεργατών του. Προσπαθεί λοιπόν με ψέματα και αθλιότητες να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για αυτόν.
Ο κ. Στεργίου μπροστά στα αδιέξοδά του, μάλλον βρίσκει ως λύση να δημιουργεί παραμύθια που έχουν δράκους. Δεν θα τον αφήσουμε να συνεχίσει και σε κάθε περίπτωση δεν θα τον αφήσουμε να σπιλώνει πρόσωπα και να πετά λάσπη εδώ και εκεί. Αν συνεχίσει έτσι τότε σύντομα τα πράγματα θα λάβουν τη νομική οδό…
Ξαναθυμίζουμε για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Μελισσίων, πότε δημιουργήθηκαν και πόσες είναι οι οφειλές της πολιτείας προς τον πρώην Δήμο Μελισσίων".
Τα σχετικά έγγραφα είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο:
Από το Γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης «Η Πεντέλη στο Ύψος της»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου