Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Tα "πουλάκια"... του Μελισσοκόμου !

 "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ, ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ", λένε στο χωριό μου και πολύ δίκιο έχουν! Το διαπιστώσαμε κι εμείς ασχολούμενοι με ένα νέο BLOG("melissia24.blogspot.com"), προβάλλοντας μία ανάρτησή του που είχε ως θέμα την ΑΜΝΕΠ.
Αστικά στρουθία
ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ! Οπως λάθος ήταν να πούμε ότι εμφανίστηκε ΒLOG υπό το Νεο-Κοσκωτικό τίτλο ΜΕΛΙΣΣΙΑ 24 ΩΡΕΣ, ενώ ορθότερο και ακριβέστερο θα ήταν να πούμε ότι πρόκειται για Νεο-Σταλινικό BLOG!!!
OYTE ΛΙΓΟ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ μας απευθύνει την βαρύτατη κατηγορία ότι είμαστε ΑΤΥΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ του Δημάρχου, προτρέποντας παράλληλα τον κ. Π. Μουστρη (ως Θεματικός Αντιδήμαρχος που είναι), να μας πει δυο λογάκια ... ΣΕ ΠΟΙΟΝ; Σε εμάς !!!
Μελισσοκόμε(ετσι υπογραφει το κείμενό του), εάν πράγματι κάνεις πρόταση στον κ. Στεργίου να μας προσλάβει, σε ευχαριστούμε προκαταβολικά, γιατί είμαστε άνεργοι εδώ και 2 χρόνια...
 Η ΑΙΤΙΑ;  Κάποιοι (από εκείνους που εσύ - αποδεικνύεται - ότι έχεις ακόμα επαφές & συναναστροφές), δεν άντεχαν την ελεύθερη γραφίδα και φωνή του συντάκτη, επιδιώκοντας παντοιοτρόπως την εξόντωσή του !
ΕΝΑ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, έχοντας ως δεδομένο ότι εχεις ψάξει(έστω και λίγο) τις αναρτήσεις του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ:
ΕΣΥ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣ;
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΕ πολύ μπα - μπλα και για την τηγανίτα τίποτα, μα τίποτα απολύτως!
Δεν ξέρω πότε απέκτησες άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ.
Θέλω - και το λέω καλοπροαίρετα - να μην την απέκτησες με αφορμή τις ανεπανάληπτες "ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕΛΙΟΥ" που διοργάνωσε επί διετία "επιτυχώς" στα Μελίσσια ο Γραφάκος μέσω ΑΜΝΕΠ ... υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα "εκατοντάδων Μελισσοτρόφων" της πόλης!!!
Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, μετά συγχωρήσεως, αλλά χωρίς κανεναν ενδοιασμό θα σε αποκαλούσα ΚΥΦΗΝΑ !!!
Δικαιολογούμαι επίσης εξ αιτίας της "συγχύσεως" που βρίσκομαι(προφανώς λόγω Παπαδιαμάντη) να να σε χαρακτηρίσω κάλλιστα όχι ως Μελισσοκόμο, αλλά ως ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟ(με ιδιαίτερη κλίση στα στρουθία)!
Ο λόγος; Μα συνεχώς επικαλείσαι "πουλάκια" Μελισσιώτικα και Πεντελιώτικα(ετσι αφηρημένα & ποτέ συγκεκριμένα) που όλως τυχαίως είχαν καποια σχεση με την ΑΜΝΕΠ!
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Καμμία δουλειά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!
Εάν αυτά τα "πουλάκια" σούδιναν αυγουλάκια & κρεατάκι να συντηρείς και να θρέφεις την οικογένειά σου, ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ !!!
ΚΛΕΙΝΩ με μία ακόμη αντίφασή σου, αφου σε ευχαριστήσω που με δικαιολογείς εν μέρει επειδή η ενασχόλησή μου με τον χώρο των BLOG είναι πρόσφατη. Μα το δικό σου BLOG έχει ζωή μόνο 4 μηνών; ΕΚΤΟΣ κι αν εσύ είχες ασχοληθεί ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΡΙΝ και με κάτι ανάλογο, αλλά επιμελώς το αποκρύπτεις... ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;
ΠΡΟΤΑΣΗ: 


 Να αποκαλυφθούμε δημοσίως στην κοινωνία των Μελισσίων τόσο σε φυσικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο... για να διαπιστώσει ο κόσμος τι δουλειά έκανε ή κάνει ο καθένας μας κι απο που (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ) προέρχονται τα εισοδήματά του.
Εάν την αποδέχεσαι καλώς! ΕΑΝ ΟΧΙ, κάνε εντατική προετοιμασία να "χορέψουμε" από Σεπτέμβριο μήνα στο Διαδίκτυο(που τόσο καλά γνωρίζεις ...), ενα ΒΑΛΣ τα δυό μας, που σου υπόσχομαι ότι θα καθηλώσει τους πολυπληθείς αναγνώστες σου... Το λέω με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ γιατί αφενός εχουν υψηλότατο δείκτη νοημοσύνης και αφετέρου τους διακρίνει η  ποιότητα της επιλογής που έκαναν να σε διαβάζουν.... 


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ:

1 σχόλιο:

  1. Μπορείτε να υποδείξετε σε ποια από τα post επικρίνεται το Δήμαρχο Στεργίου;
    ΥΓ: Ουδεμία σχεση δεν έχω με το blog melissia24 για να πω την αλήθεια από εσάς το γνωρίσα. Χωρίς την θελησή σας του κάνετε και τζάμπα διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή