Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

«Πέφτουν» οι μάσκες...Ομολογούν οι κ.κ. Μπίκας & Διώτης!!!

Ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής πρόκειται να βρεθούν σήμερα το απόγευμα  ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης και ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας προκειμένου να εξεταστούν για το επίμαχο θέμα της λίστας Λαγκάρντ.
Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε έπειτα από τις καταθέσεις των δύο προσώπων την Παρασκευή.
Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του την Παρασκευή ομολόγησε πως για το θέμα ανέπτυξε επαφές με διευρυμένο κύκλο πολιτικών προσώπων στα οποία περιλαμβάνεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος και η διευθύντρια του γραφείου του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη.
 Ο κ. Μπίκας φέρεται να έχει «μετατοπιστεί» από τη θέση που αρχικά είχε υποστηρίξει πως είχε δηλαδή μόνο τυπική σχέση με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, καθώς και ότι ασχολήθηκε με το θέμα μόνο το 2010.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ίδιος αποκάλυψε πως «είτε στο τέλος του καλοκαιριού είτε στις αρχές του φθινοπώρου του 2011» έλαβε μέρος σε σύσκεψη του ΥΠΟΙΚ για φορολογικά θέματα υπό τον κ. Βενιζέλο.



 Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο κ. Διώτης παρέδωσε στην Επιτροπή λίστα με τα email που είχε ανταλλάξει στις 7 Ιουλίου 2011 με τον τότε υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου