Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Δενδροφύτευση της εταιρείας Ιmperial «Tobacco Hellas» στο Πεντελικό


Μια ακόμη πετυχημένη δενδροφύτευση διοργάνωσε ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με την εταιρεία Imperial «Tobacco Hellas», μόνιμη χορηγό του Δήμου, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησής της  & στην οποία  συμμετείχαν οι  εργαζόμενοι στην εταιρεία με τις οικογένειες τους.
Με αυτή την 2η περιβαλλοντική της δράση(που έγινε χθες Κυριακή 21η Απριλίου νοτίως του Νοσοκομείου Παίδων),  η εταιρεία Ιmperial  «Tobacco Hellas» ... μεγαλώνει την «υιοθεσία» και την φροντίδα της στο Πεντελικό.
Η οικογένεια των φίλων  του Πεντελικού  μεγάλωσε και χθες  ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, εθελοντές, μικροί και μεγάλοι με την παρουσία τους, έστειλαν το μήνυμα ότι ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες για να ξαναπρασινίσουμε τη Πεντέλη.
                                  Ιmperial  «Tobacco Hellas»
Η Imperial Tobacco Hellas είναι θυγατρική της Imperial Tobacco Group, μίας από τις 4 κορυφαίες καπνοβιομηχανίες στον κόσμο.
 Η Imperial Tobacco Hellas αποτελεί το κέντρο της περιφέρειας της Νότιας Κεντρικής Ευρώπης, έχοντας υπό την ευθύνη της ακόμα 4 αγορές: τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία την Κύπρο και τη Μάλτα.Στην γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνονται κορυφαίες μάρκες καπνικών προϊόντων όπως είναι τα τσιγάρα Davidoff, R1, Slim Line, Gauloises, Maxim Slims, West, John Player Special, οι καπνοί Drum, Golden Virginia και Gauloises καθώς και τα χαρτάκια και τα φίλτρα Rizla.
Στα 31 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική αγορά, η εταιρία έλαβε σημαντικές διακρίσεις.
Πιο συγκεκριμένα, κατέκτησε τη θέση Νο 264 στη λίστα των "500 πιο Κερδοφόρων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα" (βάσει των οικονομικών της επιδόσεων για το 2009), η οποία περιλαμβάνει όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας και δημοσιεύεται από την ICAP, ενώ το 2010 και το2011 συμπεριλήφθηκε στις "Ισχυρότερες Εταιρίες της Ελλάδας", σε αναγνώριση της υψηλής (ΑΑ) πιστοληπτικής της ικανότητας, βάσει αξιολόγησης της εταιρίας ICAP με την πιστοποίηση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Τον Απρίλιο του 2011 η Εταιρία κατέκτησε την 3η θέση στην λίστα των Best Workplaces στην Ελλάδα.
Την περσινή οικονομική χρονιά, που ολοκληρώθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ο κύκλος εργασιών της μετά τους φόρους διαμορφώθηκε στα 64 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά κέρδη της έφτασαν τα 3 εκ ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου