Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Στις 08:30 π.μ. η συνεδρίαση της «Οικονομικής Επιτροπής»

ΔΕΚΑΕΞΙ(16) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της 6ης/2013 Τακτικής Συνεδρίασης της «Οικονομικής Επιτροπής», η οποία θα διεξαχθεί  σήμερα Δευτέρα 22 Απριλίου στις 08:30 π.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Καλαμβόκη 2Α- Μελίσσια).
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου Πεντέλης ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κατά τη συζήτηση της αγωγής των Ιφιγένειας Καλαμποκίδου, Ελπίδος Καλαμποκίδου, Αλέξανδρου Καλαμποκίδη και Δημήτριου Καλαμποκίδη, κατά του Δήμου Πεντέλης και λοιπών.
2. Εγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για την εξόφληση του 3ου Λογαριασμού του έργου : «Αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών φωτισμού (Α..Μ. 17/2007)».
3. Εγκριση - ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για την εξόφληση του 8ου Λογαριασμού του έργου : «α) Προσθήκη κατ’ επέκταση και καθ’ ύψος με στέγη Δημαρχείου Πεντέλης για τη δημιουργία κέντρου ενημέρωσης, κέντρου κοινωνικής μέριμνας και κέντρου πρόνοιας β). Νομιμοποίηση ισογείου κτίσματος με στέγη σύμφωνα με το άρθρο 22 ΓΟΚ ΄85 3.Ενίσχυση φέροντος οργανισμού».
4. Εγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για την καταβολή αποζημίωσης, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 12291/2012 Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας (Τμήμα 29ο Μονομελές).
5. Εγκριση - ψήφιση διάθεσης διαφόρων πιστώσεων του προϋπολογισμού έτους 2013, που αφορούν σε δαπάνες.
6. Εγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης έτους 2013.
7. Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 297/2012 απόφασής του περί Καθορισμού Τελών Διαφήμισης του Δήμου Πεντέλης για το έτος 2013.
8. Εγκριση Μελέτης - Τεχνικής Περιγραφής και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για την προμήθεια φυτοπαθολογικών υλικών Δήμου Πεντέλης.
9. Εγκριση Τεχνικής Περιγραφής και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για την προμήθεια και τοποθέτηση ανταλλακτικών για συγκροτήματα άντλησης Δήμου Πεντέλης έτους 2013.
10. Εγκριση Μελέτης – Τεχνικής Περιγραφής και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πίστωσης του προϋπολογισμού έτους 2013, για ανάθεση υπηρεσίας συμβούλου για την εκπόνηση και υποβολή του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (ΣΔΑΕ) του Δήμου Πεντέλης, στο πλαίσιο του Συμφώνου των Δημάρχων.
11. Απευθείας ανάθεση του έργου : «Επισκευή τμήματος κεντρικού διαδρόμου στο Κοιμητήριο της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης – Α.Μ.5/2013 Τ.Υ.» 12. Αποδοχή δωρεάς ενός πυροσβεστικού οχήματος από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. 13. Eγκριση απευθείας ανάθεσης, μετά από άγονο πρόχειρο διαγωνισμό, για τις ομάδες Α΄, Β΄, Γ΄ και ΣΤ΄ της προμήθειας κατασκευαστικών υλικών και παρόμοιων ειδών του Δήμου έτους 2013, μετά από σύμφωνη γνώμη της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων.
14. Εγκριση Μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πιστώσεων για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος για το εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου έτους 2013, με διαδικασίες ανοικτού μειοδοτικού διαγωνισμού.
15. Εγκριση Μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πιστώσεων για την προμήθεια γραφικής ύλης, toner-drum μηχανημάτων και χαρτιού φωτοτυπικού του Δήμου έτους 2013, με διαδικασίες πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού.
16. Εγκριση Μελέτης, καθορισμός όρων διακήρυξης και έγκριση – ψήφιση διάθεσης πιστώσεων για την προμήθεια υλικών οδών, μεταλλικών ιστών στήριξης και διαγραμμίσεις οδικού δικτύου έτους 2013, με διαδικασίες πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού.

                                                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                             ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ - ΚΑΨΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου