Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου:«Είμαστε ανοικτοί για διοίκηση ευρύτερων συνεργασιών»

  «Ανθρώπινη Πολιτεία»: παράταξη σύνθεσης, δημιουργίας, 
   κοινωνικής ευαισθησίας & ήπιου πολιτικού κλίματος
Στο ρόλο της «Ανθρώπινης Πολιτείας» στα κοινά της πόλης, καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές πλησιάζει, αναφέρθηκε με έμφαση ο επικεφαλής της 
Δημοσθένης Παπακωνσταντίνουσε πρόσφατη πολιτικοκοινωνική εκδήλωση στελεχών, φίλων & παρατηρητών σε γνωστή ταβέρνα της πόλης μας.
«Θα είμαστε παρόντες στις επόμενες δημοτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, ως ευρύτατη παράταξη χωρίς ταμπέλες, χωρίςφραγμούς & σύνορα, με βάσει της αρχές της ισονομίας και ισοπολιτείας, των ίσων ευκαιριών, της διαφάνειας της διάχυσης της πληροφόρησης, με δημοκρατικό και συμμετοχικό  τρόπο λειτουργίας, σε πλήρη αντιδιαστολή  προς άλλα αρχηγικά και προσωποπαγή σχήματα που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.
Πιστεύουμε στη σύνθεση δυνάμεων και ιδεών - προτάσεων, στοχεύουμε στη λειτουργία ενός έξυπνου και αποτελεσματικού δήμου, φιλικού προς τον πολίτη.
Μπορούμε να επιτύχουμε τη μέγιστη αξιοποίηση δημόσιων (εθνικών, συγχρηματοδοτούμενων και κοινοτικών) πόρων.
Είμαστε ανοικτοί στις νέες μορφές  συνέργειας  και συνεργασίας δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προς όφελος του Δήμου. Έχουμε τις λύσεις να ελαφρύνουμε τον πολίτη από τους άμεσους φόρους – τέλη προς το δήμο.

Με ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνική ευαισθησία αντιμετωπίζουμε προβλήματα περιθωριοποίησης μέρους του κοινωνικού συνόλου .Έχουμε  προτάσεις και λύσεις για κοινωνία των 3/3.
Προτεραιότητα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ,στα μικρά παιδιά. Τροφεία δωρεάν για όλα.
Τέλος είμαστε η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί το ήπιο πολιτικό κλίμα στην πόλη μας και πριν και μετά τις εκλογές. 
Είμαστε ανοικτοί για διοίκηση ευρύτερων συνεργασιών.
Τα προβλήματα της πόλης είναι πολλά και μεγάλα και η λύση τους απαιτεί  συνεννόηση  και σύνθεση 
Κανείς δεν περισσεύει εκτός από αυτούς που θέλουν πεισματικά να στέκουν apriori απέναντι»
«Σε ότι με αφορά», κατέληξε, «είμαι στρατιώτης της παράταξης και η θέση ευθύνης μου είναι και θα είναι αυτή που τα στελέχη και οι φίλοι κρίνουν ανά πάσα στιγμή ότι υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τον κοινό στόχο ,προκειμένου να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κ. Κανελάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού κκ Ι. Σαφλιάνης και Β. Κωστόπουλος, οι πρώην αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας κκ Γ. Καρβουνάκης και Γ. Γιαμουγιάννη, οι τοπικοί σύμβουλοι κκ Α. Φραντζής, Ν. Οικονομίδης, Σ. Ξάφης, τα μέλη  του  συνδυασμού σε νομικά πρόσωπα και επιτροπές κκ. Κ, Μπάρα και Μ. Σατολιά, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κκ Α. Παλαιοδήμος, Ι. Κρουστάλλης, Γ Μουαμελετζής, ο πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Χ Κάζος ,υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κ.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου