Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σε συρρίκνωση τα ΚΕΠ του Δήμου

                       Να ενισχυθεί η λειτουργία τους
Ένας από τους πιο χρήσιμους θεσμούς που έγιναν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια περνά σήμερα κρίση στην πόλη μας.
Πρόκειται για το θεσμό των ΚΕΠ ,ό,τι πιο καινοτόμο και φιλικό προς τον πολίτη έγινε τα τελευταία χρόνια στη δημόσια διοίκηση. Με πολλαπλή ανταπόκριση ως σήμερα στα αιτήματα του πολίτη και με μεγάλες περαιτέρω προοπτικές.
Δυστυχώς σήμερα στο δήμο Πεντέλης,που είναι αλήθεια ότι και οι τρεις του δημοτικές κοινότητες είχαν πρωτοστατήσει στην  έγκαιρη ίδρυση και επαρκή στελέχωση των ΚΕΠ, υπάρχει εμφανής έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα το ΚΕΠ του Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια να είναι κλειστό εδώ και ένα χρόνο,τα δε της Ν.Πεντέλης και Πεντέλης να λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό και μόνο πρωί.
Αν οι ελλείψεις δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς αυτό οφείλεται στην υπερπροσπάθεια των υπαρχόντων εργαζομένων(έχουμε προσωπική άποψη).
Όμως κύριε δήμαρχε, οφείλετε να βρείτε τον τρόπο να λειτουργήσουν τα ΚΕΠ στον προβλεπόμενο σχεδιασμό τους. Πρώτα και πάνω απ’όλα η εξυπηρέτηση του πολίτη.
Και μη μας πείτε το γνωστό ρηθέν σας, ότι για όλα φταίει το κράτος. Εσείς είστε ο Δήμαρχος Πεντέλης. Ακόμη και ο Κηλαηδόνης στο γνωστό  σατυρικό του τραγούδι παραδεχόταν ,ότι φταίμε και μείς  φταίνε και οι άλλοι …πριν καταλήξει ότι για όλα φταιν οι …!!!
Οι πολίτες και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων της πόλης μας δεν μπορούν να περιμένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου