Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Στις 6:00 μ.μ, συνεδριάζει η «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

ΔΩΔΕΚΑ(12) θέματα περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη της 5ης Τακτικής συνεδρίασης της  Σχολικής Επιτροπής Β´βάθμιας Εκπαίδευσης, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις  6:00 μ.μ, στο Διασχολικό Αθλητικό Κέντρο  Μελισσίων(Υψηλάντου 7 & Παναγούλη στον 1ο όροφο), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/7.6.2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις
στα παρακάτω θέματα:
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση αποδοχής καταβολής υπολοίπου ποσού 1ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του 1ου Γυµνασίου Μελισσίων στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος
 2012-2013.
ΘΕΜΑ 2ο:Έγκριση αποδοχής καταβολής µέρος του ποσού της 2ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του 1ου Γυµνασίου Μελισσίων στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013.
ΘΕΜΑ 3ο:Έγκριση απαίτησης καταβολής υπολοίπου ποσού 2ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του 1ου Γυµνασίου Μελισσίων στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013.
ΘΕΜΑ 4ο:Έγκριση αποδοχής καταβολής 2ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του 2ου Γυµνασίου Μελισσίων στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013
ΘΕΜΑ 5ο:Έγκριση αποδοχής καταβολής 1ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του Λυκείου Μελισσίων στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013.
ΘΕΜΑ 6ο:Έγκριση αποδοχής καταβολής 2ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του Γυµνασίου-Λυκείου Ν. Πεντέλης στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013.
ΘΕΜΑ 7ο:Έγκριση αποδοχής καταβολής 1ης Δόσης από τον µισθωτή του σχολικού κυλικείου του Γυµνασίου-Λυκείου Πεντέλης στη ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ για το σχολικό έτος 2012-2013.
ΘΕΜΑ 8ο:Λήψη απόφασης για τη Διάθεση της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ για εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Γυµνασίου Ν. Πεντέλης, του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Ν. Πεντέλης και του Σωµατείου «π» Πολιτιστική Παρέµβαση Πεντέλης.
ΘΕΜΑ 9ο:Λήψη απόφασης για τη Διάθεση της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ για εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Γυµνασίου Ν. Πεντέλης, σε συνεργασία µε το Κέντρο Πρόληψης της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΠΡΟΝΟΗ» του Δήµου Κηφισιάς.
ΘΕΜΑ 10ο:Λήψη απόφασης για τη Διάθεση της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ για προβολή ταινίας του Συλλόγου Γονέων Γυµνασίου Ν. Πεντέλης, του Συλλόγου Γονέων Λυκείου Ν. Πεντέλης και του Σωµατείου «π» Πολιτιστική Παρέµβαση Πεντέλης.
ΘΕΜΑ 11ο:Προσδιορισµός του χρηµατικού ποσού που θα τεθεί στη διάθεση κάθε Διευθυντή των σχολικών µονάδων Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης Δ. Πεντέλης και θα κατατεθεί στους αντίστοιχους Τραπεζικούς Λογαριασµούς.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση ανεξόφλητων παρελθόντων τιµολογίων έτους 2011-2012.

                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                       ΦΟΥΦΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου