Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Kαταλυτική η παρέμβαση της Ανθρώπινης Πολιτείας

         ως προς τη σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής
          για τις αντικειμενικές αξίες στο Δήμο Πεντέλης
Πριν από δύο, σχεδόν, ολόκληρους μήνες δύο επίλεκτα στελέχη της δημοτικής πλειοψηφίας, οι δύο πρώην αντιδήμαρχοι Καρβουνάκης και Γιαμουγιάννη, έφεραν πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο  σύστασης  διαπαραταξιακής επιτροπής για την επεξεργασία των αντικειμενικών αξιών στο Δήμο Πεντέλης. 
Και τούτο διότι με την ενσκήψασα οικονομική κρίση οι πραγματικές τιμές υπολείπονται σήμερα των αντικειμενικών. Το παράδοξο είναι ότι η πρόταση έδειξε να αιφνιδιάζει το δήμαρχο(δε γνωρίζουμε αν η λέξη αντικειμενικές θυμίζει κάτι ενοχλητικό),που αντί να αδράξει την ευκαιρία και να προωθήσει άμεσα τη σύσταση της επιτροπής παρέπεμψε το θέμα στα «οψόμεθα».
Την ίδια τύχη θα είχε η πρόταση και στο πρόσφατο συμβούλιο της 3ης Απριλίου. Ο δήμαρχος ταλαντεύθηκε  μεταξύ νέας αναβολής και σύστασης επιτροπής από τους παρόντες, στην συνεδρίαση, δημοτικούς συνδυασμούς.
Περιφέρθηκε μεταξύ γραφείου του και δημοτικού συμβουλίου αλλά τελικά δεν απέφυγε την πιεστικά διατυπωθείσα πρόταση του Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου για πραγματική διαπαραταξιακή επιτροπή, από όλες δηλ. τις παρατάξεις. 
Βέβαια μας είπε το αυτονόητο, εκτός αν έστελνε μαντάτο.. (σε κάποιους) ότι τους εκπροσώπους της παράταξης του θα τους ορίσει εκείνος.
Κύριε δήμαρχε, η επιτροπή γίνεται για ένα πολύ σημαντικό και οξυμένο ζήτημα .Παράκληση να μπουν οι άξιοι και οι κατέχοντες το θέμα Η επιτροπή καλείται να κάνει έργο ουσίας.
Η Ανθρώπινη Πολιτεία παρ’ ότι όλα τα στελέχη της είναι ισοδύναμα, θέλοντας να προσδώσει  το ανώτατο κύρος στην επιτροπή, θα συμμετάσχει με τον επικεφαλής της, το Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου