Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αντώνης Φειδοπιάστης:«θα κυβερνήσουμε»!!!

«Άφησε ΧΑΟΣ στον Δήμο Μελισσίων» ο Μ. Γραφάκος!!!
«Συνεργάτης της Εκκλησίας» ο Δ. Στεργίου - Καψάλης !!!
«Θα κυβερνήσουμε»!!! Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στους κατοίκους όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Πεντέλης, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει», στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Απριλίου από το Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Πεντέλης.
Ο κ. Αντώνης Φειδοπιάστης έχοντας πλάϊ του τον Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Τζουμάκα, που πρόσφαστα προσχώρησε στο Συνδυασμό του (εισηγήθηκε το θέμα των φωτοβολταϊκών), και τον κ. Μπάμπη Τζάκη (Σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων & Υπεύθυνο Τύπου της Δημοτικής του Κίνησης), κατέστησε σαφές πως το σχήμα «Πεντέλη εν Δράσει», θα κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές με την ίδια επωνυμία και με τον ίδιο(αυτοπροσώπως) επικεφαλής»... 

Έσπευσε μάλιστα, εν όψει των δημοτικών εκλογών, να βάλει τέλος σε διάφορα σενάρια που ακούγονται ή πρόκειται προσεχώς να κυκλοφορήσουν, πως «δεν τίθεται θέμα διεκδικήσεων αρχηγίας... Το θέμα αυτό, είπε, έχει ξεκαθαρίσει  για μας».
Ειδικά για το ζήτημα των συνεργασιώνο επικεφαλής της «Πεντέλη εν Δράσει», έκανε γνωστό πως «όσοι θα έλθουν, θα έλθουν στο σχήμα, με τον όρο ότι θα συμφωνήσουν με το πρόγραμμα και τις αρχές μας».
Αναφερόμενος στην τωρινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Πεντέλης, ο κ. Αντώνης Φειδοπιάστης υποστήριξε πως «ο δήμος σήμερα βρίσκεται σε οικονομική ασφυξία»... προβλέποντας παράλληλα ότι δεν θα αποφύγει την οικονομική επιτήρηση, η οποία όμως «θα προκύψει (εάν & όταν προκύψει), από τον τρόπο που η σημερινή Διοίκηση χειρίζεται τα πράγματα»!!!
Απέδωσε τις κύριες ευθύνες για τον οικονομικό «ΤΙΤΑΝΙΚΟ» του Δήμου Πεντέλης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας κατά λέξη ότι διαχειριστικά «η Διοίκηση του Μ. Γραφάκου άφησε ένα χάος στον πρώην Δήμο Μελισσίων», ενώ για τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη, είπε τα εξής ενδιαφέροντα:  «Ανακαλύψαμε ξαφνικά ψηφίζοντας τους τρεις τελευταίους ισολογισμούς του παλιού δήμου Πεντέλης, χρέη πάνω από 1,5 εκ ευρώ ... όταν ο κ. Δ. Στεργίου επαίρεται ότι δεν έχει κανένα χρέος. Ανακαλύψαμε και γι’ αυτό τον στείλαμε στον Περιφερειάρχη την απώλεια εσόδων πάνω από 1,2 εκ ευρώ μόνον από το ΤΑΠ. Και μας κάνει εντύπωση πώς ο έμπειρος δήμαρχος το έκανε αυτό; Αν δεν μπορούσε να ελέγξει τις υπηρεσίες του σε ένα τόσο μικρό δήμο; 
Τι θα κάνει σε ένα μεγαλύτερο; Θα το ανακαλύψουμε και αυτό μετά;».
Σε ότι αφορά τέλος το θέμα των φωτοβολταϊκών, ο κ. Φειδοπιάστης αφού εκθείασε την δυναμική, τις πρωτοβουλίες και το έργο της Συντονιστικής Επιτροπής, για την αποτροπή της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών στο Πεντελικό, στιγμάτισε την παντελή απουσία της Διοίκησης  Δ. Στεργίου - Καψάλη, χαρακτηρίζοντας τον Δήμαρχο «συνεργάτη της Εκκλησίας», με αφορμή την δήλωση του τελευταίου πως «δεν ακουμπάμε τα ιερά και τα όσια»!!!
Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν όμως τα λεγόμενα του εισηγητή του θέματος Κώστα Τζουμάκα, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε: «για μας η μάχη έχει χαθεί...»!
Επέρριψε  ευθύνες στη Συντονιστική Επιτροπή, επειδή όπως είπε δεν ξεσήκωσε τον κόσμο αλλά και γιατί(άκουσον - άκουσον), «υπήρξαν στελέχη του Συντονιστικού που, ήταν και με τον αστυφύλακα και με τον χωροφύλακα»!!! 
Ποιοί ήταν αυτοί;
Οπως κατήγγειλε ο Κώστας Τζουμάκας «παρατηρήθηκε το φαινόμενο, ο εισηγητής του θέματος κ. Βαρβιτσιώτης (βουλευτής της Ν.Δ.) να δεξιώνεται από τον κ. Γραφάκο σε ταβέρνα των Μελισσίων(πατήστε πάνω), χωρίς να γνωρίζει κανένας και τίποτα από το Συντονιστικό»!!!
(Αξιότιμε κ. Κ. Τζουμάκα σας προτρέπουμε να διαβάζετε που και που τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ», γιατί εάν είχατε διαθέσει λιγο από τον πολύτιμο ομολογουμένως χρόνο σας, στην ανάγνωσή του, κάτι θα είχατε ...υποψιαστεί!).
Από την πλευρά του ο ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει» Αντώνης Φειδοπιάστης, απαντώντας σε ερωτήσεις συναδέλφων για τη Συντονιστική Επιτροπή κατά των Φωτοβολταϊκών, διαβεβαίωσε ότι υφίσταται & λειτουργεί, λέγοντας χαρακτηριστικα:
«Σαφώς και υπάρχει, σαφώς και λειτουργεί. Υπάρχουν όμως και διαφορετικές αντιλήψεις και ερμηνείες… Η Επιτροπή συνεχίζει ώστε να λυθεί το ιδιοκτησιακό στο βουνό, αυτό όμως δεν δεσμεύει κανέναν να πάει και ένα βήμα παραπέρα».
Γνωστοποίησε επίσης ότι «η Συντονιστική Επιτροπή δεν συνεδρίασε για συμμετοχή της στην εκδήλωση της Επιτροπής κατοίκων της 7.4.2013. Εμείς παραβρεθήκαμε ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, όχι ως Συνδυασμός».


Στα αξιοσημείωτα; Η παρουσία - μεταξύ άλλων - της κ. Ειρήνης Ρήγου, Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης( & του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης- Χαλανδρίου{ ;;;}) , όπως και του κ. Φώτη Χρυσικού, πρώην Aντιδημάρχου του Μανώλη Γραφάκου & Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων επί αλησμονήτου Προεδρίας Νατάσας Κοσμοπούλου!!!
Ααα! Να προσθέσουμε  ότι  κ. Αντ. Φειδοπιάστης δήλωσε ότι οι επόμενες συνεντεύξεις του θα αφορούν θεματικές ενότητες, στις οποίες θα αναλύονται και θα γίνονται προτάσεις που θα συμπεριληφθούν στο προεκλογικό πρόγραμμα του Συνδυασμού «Πεντέλη εν Δράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου