Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Να παραληφθεί επιτέλους η Kυκλοφοριακή Mελέτη!!!

Κοντεύει να εκπνεύσει η θητεία σας, κύριε δήμαρχε, και ακόμη να φέρετε στο συμβούλιο τις προτάσεις για κάποιες ουσιώδεις αλλαγές, που πρέπει να γίνουν στο κυκλοφοριακό της δημοτικής κοινότητας Μελισσίων, τόνισε  στο Δημοτικό συμβούλιο της 3ης  Απριλίου ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου εκ μέρους της Ανθρώπινης  Πολιτείας, και προσέθεσε:
Σε πρόσφατη εκδήλωση της Ένωσης  Κρητών  Μελισσίων ο κόσμος που προσκλήθηκε χάθηκε! Δεν μπορούσε να βρει το δρόμο από Μελίσσια προς  Σισμανόγλειο!
Σε καθημερινή βάση η πρόσβαση προς Σισμανόγλειο είναι δυσεύρετη. Σήμανση δεν υπάρχει !!!
Όταν  αναλάβατε, συνεπικουρούμενος και από τους αποσχισθέντες-διαγραφέντες της παράταξης  του πρώην δημάρχου, ασκήσατε κριτική για τον τρόπο σύνταξης και εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης, την οποία ο συνδυασμός μας δεν είχε εγκρίνει, και δεσμευτήκατε για τις αναγκαίες διορθώσεις.
Λειτουργήσατε όμως με την ίδια συνταγή του προηγούμενου δημάρχου,αυτή που σφόδρα επικρίνατε.
Επιτροπή μόνο από την πλειοψηφία ορίσατε. 

Οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, κατά τη γνώμη σας δε γνωρίζουν και δεν πρέπει να έχουν άποψη!!! Οι επαΐοντες είστε πάντα και μόνο εσείς!
Προσοχή να μην ενοχληθούν κάποιοι   που μπορεί άλλού να  μας είναι χρήσιμοι και οι παρεμβάσεις – διορθώσεις στις καλένδες!
Επειδή είμαστε αποδέκτες πληθώρας δίκαιων αιτημάτων, σας καλούμε να παραλάβετε  επιτέλους την  όποια μελέτη υπάρχει και να τη φέρετε άμεσα στο Συμβούλιο. 
Δεν μπορεί να συνεχίζεται η εκκρεμότητα και  μάλιστα αυτή του Σισμανογλείου.
Θα ζητηθούν ευθύνες σε απευκταία περιστατικά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου