Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Γιατί δεν προωθείται προς έγκριση στο Δ.Σ, η βελτίωση της Κυκλοφοριακής Μελέτης Μελισσίων;

         Ερώτηση Γιώργου Καρβουνάκη προς τον Δήμαρχο
Κύριε Δήμαρχε, Με την υπ. Αριθ. 53/23-2-2012 απόφασή σας, ορίσθηκε Επιτροπή αποτελούμενη από τους κατωτέρω: Γ. Καρβουνάκης (Πρόεδρος), 
Μέλη: Ευαγ. Μπουσίου, Στ. Βορέας, Φ. Τσινός, Ι. Ξανθάκος, Α. Χρηστίδης, Φ. Σκλήρης, Α. Κοτοπούλης, Κ. Τάτση, Γραμματέα: Ι. Ναυπλιώτη με θέμα: «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - Προώθηση πρότασης βελτίωσης της κυκλοφοριακής μελέτης της Δ.Κ. Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης»
Η ανωτέρω Επιτροπή συνεδρίασε αρκετές φορές, εξέτασε τις προτάσεις της κυκλοφοριακής μελέτης, όλα τα αιτήματα των δημοτών που υπήρχαν στην Υπηρεσία (ΔΠΕ), προέβη σε επί τόπου εξέταση αρκετών αιτημάτων, συνομίλησε με αρκετούς συμπολίτες μας, εξέτασε με κάθε λεπτομέρεια τις ανάγκες της πόλης και των συμπολιτών μας και υπέβαλλε με το υπ. Αριθ. 26065/17-10-2012 πρακτικό της, τις προτάσεις της.
Ζητήθηκε ακόμα η γνώμη του μελετητή, ο οποίος κλήθηκε σε 2 συνεδριάσεις της Επιτροπής.
Οι παρεμβάσεις που προτείνονται στο 26065/17-10-2012 πρακτικό της Επιτροπής, αποφασίστηκαν ομόφωνα από όλα τα μέλη της Επιτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη του μελετητή, λαμβάνοντας υπόψη τις βασικές αρχές της κυκλοφοριακής μελέτης με σκοπό να διευκολύνουν το μεγαλύτερο ποσοστό των περιοχών της Δ.Κ. Μελισσίων και να αποτρέψουν τη διαμπερή κυκλοφορία και την είσοδο των οχημάτων επισκεπτών στις τοπικές οδούς, δημιουργώντας όσο το δυνατόν μικρότερες αλλαγές στις κυκλοφοριακές συνήθειες των συμπολιτών μας.Οι προτεινόμενες από την Επιτροπή βελτιώσεις θα ανακουφίσουν τα μέγιστα τους συμπολίτες μας.
Ερωτάται ο κ. Δήμαρχος γιατί μέχρι σήμερα δεν έχει προωθηθεί για έγκριση στο ΔΣ και πότε υπολογίζει να έρθει για συζήτηση.

                                                         
                                                         Γ. Καρβουνάκης
                                                         Δημ. Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου