Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Αφιερωμένη στο Βιβλίο & τον Πολιτισμό, η αυριανή Ημερίδα στο 2ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων


Στα πλαίσια του  «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΠΡΙΛΗ», σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου, οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Χριστίνα Μανωλάκου, θα συνεργαστούν με τον δάσκαλο και συγγραφέα Μερκούριο Αυτζή και το δάσκαλο, εικαστικό και συντηρητή έργων τέχνης Γιώργο Λώλο σ’ ένα δημιουργικό εργαστήρι με τον τίτλο «Από το παραμύθι στο εικαστικό δρώμενο».
Στο εργαστήρι αυτό θα προσεγγίσουν μυθοπλαστικά το παραμύθι της Λότης Πέτροβιτς Ανδρουτσοπούλου «Οι Δώδεκα Μήνες», θα το μεταμορφώσουν με την τεχνική της χαρτοπλαστικής και θα το δραματοποιήσουν.

Αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στις 11. 45΄ και μέχρι τη λήξη του πρωινού προγράμματος το σχολείο θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, για να προβάλλει στην ευρύτερη κοινωνία των Μελισσίων τα εκθέματα που αναφέρονται παρακάτω (στην ενότητα 9) και που με πολύ μεράκι σχεδιάσαμε και προετοιμάσαμε με τους μαθητές μας.
Την Τετάρτη 17 Απριλίου, ώρα 10.00΄ οι μαθητές/τριες της Α΄ & Β΄ τάξης θα έχουν συνάντηση συνεργασίας με το συγγραφέα κ. Βαγγέλη Ηλιόπουλο.
Την Πέμπτη 18 Απριλίου, ώρα 10.00΄ οι μαθητές/τριες της Γ΄ & Δ΄ τάξης θα έχουν συνάντηση συνεργασίας με τη συγγραφέα κ. Αγγελική Βαρελλά και μαζί θα φυτέψουν στην αυλή του σχολείου μια φουντουκιά, ενώ
Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2013, ώρα 10.00΄ οι μαθητές/τριες της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης θα έχουν συνάντηση συνεργασίας με τη συγγραφέα κ. Λίτσα Ψαραύτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου