Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Εξαιρετική η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ»

Με συναισθήματα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης πλημμύρισε η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου - Λυκείου Ν. Πεντέλης, το πρωί του Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου. Μια γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης για όλους τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας και τους εργαζόμενους, πραγματοποίησε το Εθελοντικό Κλιμάκιο του Δήμου Πεντέλης και ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου -Καψάλης, με την πολύτιμη στήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ι.Σ. Λάτση, αλλά και πολλούς επώνυμους και ανώνυμους χορηγούς.
Όλος ο κόσμος ενώθηκε σε μία μεγάλη παρέα, φόρεσε το πιο ζεστό του χαμόγελο και αγκάλιασε όλους αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «σκηνικό» άκρως γιορτινό με μουσική και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, η ενέργεια του κόσμου πολύ θετική και τα συγκεντρωμένα από την αγάπη του κόσμου υλικά αγαθά άφθονα! Αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνεται κανείς πως όταν ο κόσμος ενωθεί και ευαισθητοποιηθεί, όταν κοιτάξει λίγο παραέξω από τον εαυτό του και συμπαρασταθεί εμπράκτως στον συνάνθρωπό του, μπορούν και γίνονται θαύματα.
Τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν και πήραν έγκαιρα από τον Αγιο Βασίλη τα δώρα τους.
 
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους για την παρουσία τους, τόνισε ότι «ένας χρόνος πέρασε για να μπορέσουμε να στηρίξουμε την κοινωνική συνοχή και να βοηθήσουμε τις οικογένειες μας στην οικονομική και ανθρωπιστική λαίλαπα που μας έχει επιβληθεί. Στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι μαζί, οι εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Δήμου Πεντέλης οι οποίοι πέρα και πάνω από προσωπικά οφέλη, υπηρετούν την υπέρτατη μορφή κοινωνικής δράσης και προσφοράς που η κοινωνία μας πρέπει να αναζητά και να αναδεικνύει καθημερινά. Σημαντική η συμβολή των χορηγών στο έργο μας, επενδύοντας στην Τράπεζα Αξιών και Ανθρωπιάς. Ο αγώνας μας αυτό θα συνεχιστεί γιατί μας δικαιώνει και καλύπτει τις ανάγκες όλων μας. Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου