Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Με τις Διευθύντριες των Παιδικών Σταθμών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Τα θέματα που απασχολούν τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου μας, συζητήθηκαν στην τακτική μηνιαία συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Στεργίου - Καψάλη με τις διευθύντριες των Παιδικών Σταθμών.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε  το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο και παραβρέθηκαν ο αρμόδιος θεματικός Αντιδήμαρχος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, οι Διευθύντριες των Βρεφονηπιακών σταθμών και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Το κυρίαρχο θέμα της σύσκεψης ήταν η διαχείριση και η κατανομή του νέου προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε σταθμού για την καλύτερη λειτουργία τους.
Παράλληλα συζητήθηκε ο υγειονομικός έλεγχος του προσωπικού και η πρόσληψη παιδιάτρου για την παρακολούθηση των νηπίων.
 Ο αρμόδιος θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μούστρης, ζήτησε την ορθή απεικόνιση της ημερήσιας παρουσίας των νηπίων που φοιτούν σε κάθε σταθμό καθώς και την στενή παρακολούθηση των εισπράξεων των οφειλομένων εισφορών. Τέλος προγραμματίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου