Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Στην κατάμεστη - από κόσμο - αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Πεντέλης, ο Δήμος Πεντέλης το απόγευμα της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε εκδήλωση για τους μαθητές που διακρίθηκαν με την είσοδο τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, για να τους τιμήσει με έπαινο.
 Την εκδήλωση βράβευσης, τίμησε με την παρουσία του ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και συντοπίτης μας κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Διευθυντές των Λυκείων, γονείς και φίλοι των βραβεβόμενων σπουδαστών και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών και πολιτιστικών φορέων της πόλης μας.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Υπουργός κ. Αθανασίου ο οποίος τόνισε την ελπίδα που αντανακλούν οι νέοι μας για την Πατρίδα και την ανάγκη να παραμείνουν και να την στηρίξουν, πολεμώντας για ένα καλύτερο αύριο.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης απευθυνόμενος στα παιδιά, ευχήθηκε να κρατήσουν τις αρχές και τις αξίες της ζωής ως όπλο, ενάντια σε ό,τι σάπιο και βρώμικο βρίσκεται στο δρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου