Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Αποκαλυπτήρια της παράταξης Στεργίου, Νο1 !!!

Ο δήμαρχος κ, Στεργίου σε πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο προσπάθησε με κάθε μέσο να πιέσει, να εκβιάσει την αντιπολίτευση να ψηφίσει την έγκριση μισθωτηρίου συμβολαίου για την κατεξαίρεση και χωρίς δημοπρασία μίσθωση υπό ανέγερση ακινήτου(με δάνειο 1,6 εκ ευρώ του δήμου) για τη στέγαση του αστυνομικού τμήματος και τμήματος ασφαλείας Πεντέλης.
Ο λόγος που ζητούσε και την ψήφο της αντιπολίτευσης ήταν ότι. δεν του έβγαιναν τα "κουκιά"(σύμφωνα με την πλημμελή γνώση που είχε περί απαιτούμενης αυξημένης πλειοψηφίας ) και έτσι προσπάθησε να εμπλέξει την αντιπολίτευση σε μια μη σύννομη απόφαση.
Και αφού δεν έπεισε, αλλά και δεν άκουσε τις νουθεσίες της αντιπολίτευσης, ανέχθηκε, αν δεν μεθόδευσε από κοινού, το πραξικόπημα της κυρίας προέδρου.
Στη συνέχεια, γνωρίζοντας ότι η απόφαση που πήρε ήταν μη νόμιμη, βγήκε ο ίδιος και οι ακόλουθοί του και κατασυκοφάντησε την αντιπολίτευση ότι δε θέλει αστυνομικό τμήμα στην Πεντέλη.
Ψευδέστατο, αναληθέστατο, συκοφαντικό.
Για να το ξεκαθαρίσουμε
Εμείς, η Ανθρώπινη Πολιτεία, θέλουμε αστυνομικό τμήμα στην Πεντέλη.
 Τι είπαμε όμως στο δημοτικό συμβούλιο:

Σχεδόν αυτά που μας επισημαίνει σε απαντητική της επιστολή η ίδια η αστυνομία στην οποία απευθυνθήκαμε μετά την παραπληροφόρηση του δημοτικού συμβουλίου από τον δήμαρχο. Λες και το ξέραμε!
Λέει, λοιπόν, το ,έγγραφο της αστυνομίας με ημερομηνία
27.11.2012
«Επί του παρόντος η υπηρεσία μας δεν δύναται να δεσμευτεί σε ότι αφορά:
Ι)Το ενδεχόμενο μεταστέγασης του Α.Τ και Τ.Α Πεντέλης στο υπό ανέγερση οίκημα, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του δήμου Πεντέλης
ΙΙ)Το ύψος του καταβαλλόμενου μηνιαίου μισθώματος
ΙΙΙ)Το χρονικό διάστημα παραμονής των εν λόγω υπηρεσιών στο συγκεκριμένο οίκημα, καθ’ όσον σύμφωνα με το άρθρο 19 του ν,3130/2003 ορίζεται ότι,
Το Δημόσιο μπορεί να προβεί σε λύση της μίσθωσης πριν τη συμβατική λήξη της χωρίς υποχρέωση αποζημίωσης του εκμισθωτή εφόσον:
Α)Μεταστεγασθεί η στεγασμένη υπηρεσία σε ακίνητο ιδιοκτησίας του.
Β)Παραχωρηθεί στη στεγασμένη υπηρεσία η δωρεάν χρήση άλλου κατάλληλου ακινήτου.
Γ)Καταργηθεί η στεγασμένη υπηρεσία ή μεταφερθεί σε άλλη υπηρεσία.
Δ)Μεταβληθεί η οργανική σύνθεση της υπηρεσίας και το ακίνητο να μην καλύπτει τις ανάγκες της.
Ε)Μεταβληθεί η έδρα της στεγασμένης υπηρεσίας.
ΣΤ)Έχει πραγματοποιηθεί η μίσθωση για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών του Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας και πριν τη λήξη της τετραετίας αντικατασταθεί με απόφαση του αρμόδιου υπουργού».
Και μετά απ όλα αυτά καθώς και την ακύρωση της απόφασης από την Περιφέρεια, ξέρετε τι είπε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο της 19 ης Δεκ:
Εγώ θα το κτίσω!
Τα συμπεράσματα στους πολίτες! Εκλογές θα έλθουν, ας αποφασίσουν τι Δήμο και τι Δήμαρχο θέλουν. Τώρα ξέρουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου